Ο Στάικος Βεργέτης προπονητής του ΑΣΤΕΡΑ Β'

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για τη συνεργασία με τον προπονητή, κ. Στάικο Βεργέτη, ο οποίος αναλαμβάνει την Ομάδα Β' του συλλόγου.

Ο Στάικος Βεργέτης προπονητής του ΑΣΤΕΡΑ Β'

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει τη συνεργασία με τον προπονητή, κ. Στάικο Βεργέτη, ο οποίος αναλαμβάνει την Ομάδα Β' του συλλόγου. 

Ο κ. Στάικος Βεργέτης γεννήθηκε στις 11 Ιουλίου 1976 στην Τρίπολη. Το 2000 αποφοίτησε από το ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και είναι κάτοχος του προπονητικού πτυχίου UEFA Pro. 

Στον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ έχει συνολικά εργαστεί περισσότερα από δέκα χρόνια, αναλαμβάνοντας σε δύο θητείες και ως πρώτος προπονητής και οδηγώντας δύο φορές την ομάδα στους ομίλους του Europa League.

Στην προπονητική του καριέρα έχει εργαστεί στην Νέα Σαλαμίνα της Κύπρου, στην Δόξα Δράμας, στην Νίκη Βόλου, στον ΟΦ Ιεράπετρας και στην ινδική ομάδα, Roundglass Punjab FC. 

Καλωσορίζουμε τον κ. Στάικο Βεργέτη και πάλι στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ και τού ευχόμαστε καλή επιτυχία. 

 

ΔΗΛΩΣΗ

"Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον ΑΣΤΕΡΑ. Κυρίως για το γεγονός ότι αναλαμβάνω έναν ρόλο διαφορετικό από αυτόν που είχα στο παρελθόν. Καλούμαι να βοηθήσω ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας Β' που δεν είναι άλλοι από την καλή παρουσία στο πρωτάθλημα της Super League 2 και την ανάδειξη - καλύτερη προετοιμασία νεαρών, κυρίως Ελλήνων ποδοσφαιριστών, για μελλοντική στελέχωση της ομάδας Α'. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιβάλλει και τον κόσμο για τα μηνύματα αποδοχής στο πρόσωπό μου".

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close