Βεργέτης: "Τα παιδιά υλοποίησαν το πλάνο" (video)

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού ο προπονητής του Αστέρα Στάικος Βεργέτης μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, όπου αναφέρθηκε για το αγωνιστικό πλάνο που είχε η ομάδα, για το αποτέλεσμα της αναμέτρησης, για την άμυνα του Αστέρα και την διαιτησία, αλλά και για την παρουσία του Τορμένα στην αρχική ενδεκάδα και τις ευκαιρίες που χάνονται. 

Βεργέτης: "Τα παιδιά υλοποίησαν το πλάνο" (video)

Αναλυτικα η συνεντευξη Τυπου:

Για το αγωνιστικό πλάνο: "Το πλάνο μας ήταν να αμυνθούμε μαζικά στη μεσαία ζώνη και να βγούμε με ταχύτητα στην επίθεση. Θεωρώ ότι τα παιδιά υλοποίησαν το πλάνο στο μέγιστο βαθμό".

Για την άμυνα του Αστέρα: "Θεωρώ πώς η άμυνα της ομάδας ήταν κατά διαστήματα αρκετά καλή. Υπήρξαν βέβαια στιγμές που δεν λειτούργησαν σωστά και αυτό οφείλεται στον πολύ καλό αντίπαλο που είχαμε".

Για την παρουσία του Tormena στο αρχικό σχήμα: "Επειδή είχαμε δει στην ανάλυση του αντιπάλου, πώς η Sparta μαζεύει πολύ κόσμο στο κέντρο του γηπέδου θέλαμε δύο καθαρά αμυντικά χαφ για να ελέγξουν τους παίκτες που κάνουν είσοδο σε αυτό το χώρο. Μετά τον Iglesias, ο Tormena ήταν στην καλύτερη κατάσταση και έπαιξε αυτός".

Για το αποτέλεσμα του αγώνα: "Θεωρώ ότι και οι δύο ομάδες είχαν τη χρονική συγκυρία υπέρ τους. Εμείς αν κάναμε ένα δεύτερο γκολ σε ό,τι έχει να κάνει με την παραγωγή φάσεων, με τον Γιάννου να βγαίνει τετ α τετ στο πρώτο ημίχρονο. Στα τέλη του ημιχρόνου δεχτήκαμε κάποιες ευκαιρίες από την Sparta, που θα μπορούσε να ισοφαρίσει το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε στο παιχνίδι με δύο μεγάλες ευκαιρίες του Mazza και του Φούντα, βασιζόμενοι στο πλάνο που είχαμε θέσει. Πίεση στο χώρο του κέντρου και γρήγορη επίθεση. Μας βγήκε αυτό το μοντέλο παιχνιδιού, όμως χάσαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες, με το δοκάρι του Mazza και το τετ α τετ του Φούντα. Φαινόταν ότι ελέγχαμε το παιχνίδι και σε εκείνο το σημείο δεχτήκαμε ένα κρύο γκολ. Θεωρώ ότι οι χρονικές συγκυρίες του παιχνιδιού δεν ήταν ανάλογες στην έκβαση του αγώνα".

Για το γεγονός ότι γίνονται ευκαιρίες, αλλά δεν έρχεται το γκολ: "Το μεγάλο μέλημα του προπονητή είναι να μπορεί η ομάδα να παράγει επιθετικό ποδόσφαιρο και να κάνει ευκαιρίες. Το καλό είναι ότι η ομάδα μας παράγει φάσεις, παίζει δημιουργικό ποδόσφαιρο, κάνει ευκαιρίες, αλλά το κακό είναι ότι τις χάνει. Χρειάζεται συγκέντρωση περισσότερη, χρειάζεται ευστοχία και χρειάζεται τύχη. Στον Αστέρα, έχω ξαναπεί στο παρελθόν, δεν πρέπει να μένουμε σε πρόσωπα. Ο Αστέρας είναι υπεράνω προσώπων. Έχουμε καλύψει όλα τα κενά που δημιουργήθηκαν στην ομάδα, όπως θα καλύψουμε και αυτό του Barrales".

Για τη διαιτησία: "Δεν έχω να σχολιάσω κάτι για την διαιτησία. Θεωρώ ότι η συγκυρία του αγώνα ήταν τέτοια, που κάθε ομάδα εκμεταλλεύτηκε, αλλά και δεν εκμεταλλεύτηκε τις στιγμές της. Από κει και πέρα δε νομίζω ότι επηρέασε η διαιτησία τον αγώνα".

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

VIDEO

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικα ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

close