"Παιχνίδι γιορτή με Schalke"

Ο Απόστολος Γιάννου και ο Δημήτρης Κουρμπέλης ήταν οι δύο ποδοσφαιριστές του ΑΣΤΕΡΑ που μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου, για τον  αγώνα με την FC Schalke στη Γερμανία. 

"Παιχνίδι γιορτή με Schalke"

Οι δηλωσεις τους:

Ο Απόστολος Γιάννου τόνισε για τον αγώνα: "Ο,τι έχουμε πετύχει μέχρι σήμερα το έχουμε κάνει ως ομάδα. Έτσι και αύριο, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε κάτι θετικό. Για μας το παιχνίδι είναι μία γιορτή. Είναι κάτι που το σκεφτόμαστε από μικροί. Γνωρίζουμε πώς το παιχνίδι είναι δύσκολο και πώς το επίπεδο είναι υψηλότερο από του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά πιστεύουμε στους εαυτούς μας.

Μιλώντας με πιο μεγάλους και έμπειρους παίκτες, μας συμβούλευσαν ότι τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα ευχαριστιέσαι και να διεκδικείς ότι περισσότερο μπορείς. Έτσι θα κάνουμε και εμείς στο αυριανό παιχνίδι".

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης ανέφερε πως ο αγώνας με την Schalke έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας και θεωρεί ότι είναι σπουδαιότερο παιχνίδι από ότι το περσινό παιχνίδι με την Tottenham. 

Χαρακτηριστικά δήλωσε: "Αυτό είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι που έχουμε δώσει μέχρι σήμερα. Το λέω με βάση τη δυναμική του αντιπάλου, σε σχέση με τον αγώνα με την Tottenham. Είναι, λοιπόν, πιο σημαντικό από εκείνο. Η Schalke είναι πολύ μεγάλη ομάδα, επιπέδου Champions League. Χαιρόμαστε τέτοια παιχνίδια, θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε. Υπάρχει από όλους μας πολύ μεγάλη ανυπομονησία. Δεν παίζουμε κάθε μέρα τέτοια παιχνίδια. Είναι εμπειρία ζωής". 

Για τη μορφή της αναμέτρησης: "Μόνο με ομαδική δουλειά μπορούμε να πάρουμε κάτι. Εχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και θα πάμε να τις δείξουμε. Μπορεί να μας φανεί περίεργο, αλλά ένα γήπεδο με κόσμο είναι πολύ ωραίο συναίσθημα. Αλλιώς έχουμε συνηθίσει. Μακάρι να ήταν πάντα έτσι. Η Schalke έχει δείξει τα τελευταία χρόνια ότι είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο."

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικα ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

close