ΒΕΡΓΕΤΗΣ: "Τα παιδιά προσπάθησαν μέχρι το τέλος" (video)

Μετά τη λήξη του αγώνα στην Πράγα, ο προπονητής της ομάδας μας Στάικος Βεργέτης, απάντησε στις ερωτήσεις δημοσιογράφων.

ΒΕΡΓΕΤΗΣ: "Τα παιδιά προσπάθησαν μέχρι το τέλος" (video)

Η συνεντευξη Τυπου

Αισθάνεστε ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν ανταποκρίθηκαν στο πλάνο της ομάδας; "Το αντίθετο. Εγώ πιστεύω πώς οι παίκτες ανταποκρίθηκαν στο αγωνιστικό πλάνο που είχαμε σχεδιάσει. Η ομάδα είχε πολύ καλή αμυντική οργάνωση, συνοχή στις γραμμές και προσπάθησε να εκμεταλλευτεί με ταχύτητα κάποιες ευκαιρίες που της δόθηκαν μέσα στο παιχνίδι, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παίζαμε με έναν πολύ καλό αντίπαλο. Η Sparta είναι μία πολύ καλή ομάδα, που πίεζε πολύ καλά. Κάποιες μονομαχίες φαίνονταν χαμένες, αλλά κατά γενική ομολογία τα παιδιά στήριξαν το πλάνο του αγώνα και η προσπάθεια που κατέβαλλαν ήταν αξιόλογη και μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο κυνήγησαν την ισοφάριση".

Για την απόδοση των Γιαννούλη, Φούντα συγκριτικά με τις αλλαγές των Παντελιάδη και Lanzarote: "Την ώρα που έγιναν αυτές οι αλλαγές το μομέντουμ του αγώνα είχαν ανοίξει πολύ οι χώροι και η Σπάρτα είχε γυρίσει πιο πίσω, στην προσπάθεια της να κρατήσει το αποτέλεσμα. Τα παιδιά που ξεκίνησαν το παιχνίδι ανταποκρίθηκαν στο πλάνο του αγώνα, απλά οι αλλαγές φάνηκαν πιο δημιουργικές, γιατί η Σπάρτα μας έδωσε χώρο και την μπάλα στα πόδια. Αν ξεκινούσαν τα άλλα παιδιά, πιστεύω πώς θα αντιμετώπιζαν τις ίδιες δυσκολίες".

Θα μπορούσε να πιέσει πιο ψηλά γρηγορότερα ο Αστέρας; "Δεν χρειάζεται να παίξεις με τη Ρεάλ για να πεις ότι παίζεις με καλή ομάδα. Η Σπάρτα είναι μία πολύ καλή ομάδα. Αν ανεβαίναμε γρηγορότερα από το 60' και το 70' πιστεύω θα μας σκότωνε με ένα δεύτερο γκολ, κάτι που θέλαμε να αποφύγουμε. Η ομάδα έβγαλε αρκετή επιθετικότητα, χωρίς να χάσει την αμυντική της συνοχή της".

Τι κρατάει από τα παιχνίδια στο Europa League η ομάδα σας; "Σε ότι αφορά τι κρατάμε, ο Αστέρας θεωρώ πώς ήταν συνεπής η ομάδα μας στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια και παλέψαμε κάθε παιχνίδι. Έτσι έχει γίνει μέχρι τώρα και έτσι θα γίνει και στο τελευταίο παιχνίδι. Θα παλεύουμε κάθε παιχνίδι στο μέγιστο βαθμό. Θεωρώ πώς σήμερα το κάναμε".

Ο Αστέρας θα είναι και του χρόνου στην Ευρώπη; "Αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Να βγάλουμε την ομάδα στην Ευρώπη. Θα παλέψουμε για αυτό σίγουρα".

Για το διάστημα με παίκτη παραπάνω στα τελευταία λεπτά: "Είχαμε ένα θέμα. Φορτίσαμε τις δύο πλευρές μας για να βγούμε από εκεί, από την άλλη υπήρχαν δύο παίκτες που μας κρατούσαν πίσω. Κρατούσαν καλά την μπάλα και σε μία μετάβαση θα μπορούσαν να πετύχουν δεύτερο γκολ. Πρέπει να βγάλεις επιθετικότητα, πρέπει να βγάζεις παίκτες και από τα πλάγια και από τον άξονα για να επιτεθείς, αλλά πρέπει να έχεις στο νου σου στους δύο παίκτες που θα μπορούσαν να πετύχουν δεύτερο γκολ και να τελειώσει το παιχνίδι. Εμείς φορτώσαμε τις πλευρές, προσπαθήσαμε να βγούμε από εκεί. Θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη παρουσία μέσα στην περιοχή για να καρποφορήσουν αυτές οι προσπάθειες. Τα γεμίσματα έγιναν στα τελευταία λεπτά μη έχοντας άλλη επιλογή, γεμίζοντας την περιοχή ανεβάζοντας τον Σανκαρέ σε πολλές φάσεις".

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

VIDEO

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικα ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

close