Το Γενικό Λύκειο Μολάων στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"

Στο πλαίσιο του προγράμματος "Εκπαιδευτικές Επισκέψεις και Δράσεις μαθητών και μαθητριών της Περιφέρειας Πελοποννήσου", το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"  υποδέχθηκε για ακόμη μια φορά μαθητές και μαθήτριες, αλλά αυτή τη φορά από το Γενικό Λύκειο Μολάων.

Το Γενικό Λύκειο Μολάων στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"

Μια όμορφη επίσκεψη περίμενε τους ανθρώπους του ΑΣΤΕΡΑ, το πρωί της Παρασκευής (10/02). Το Λύκειο Μολάων ταξίδεψε ως την Τρίπολη και μέσα στο εκπαιδευτικό τους πρόγραμμα ήταν και ο ΑΣΤΕΡΑΣ. 

Οι νεαροί/ές μαθητές/τριες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με δύο μέλη του ιατρικού επιτελείου της ομάδας μας. Ο Γιώργος Πριόνας (φυσιοθεραπευτής) μίλησε στα παιδιά για το επάγγελμά του, τις απαιτήσεις που υπάρχουν στο ποδόσφαιρο καθώς και τη σημαντικότητα ύπαρξης αυτού του κλάδου στον αθλητισμό. Σε δεύτερη φάση, ο Παναγιώτης Μπουντούρης (γιατρός) μετέφερε στα παιδιά τις απαιτήσεις της καθημερινότητας και τις αρμοδιότητες του ενώ προσπάθησε να απαντήσει στα ενδιαφέροντα και ποικίλα ερωτήματα των μαθητών.

Στη συνέχεια, το προσωπικό του ΑΣΤΕΡΑ προσέφερε στα παιδιά πρωινό, κιτρινομπλέ τετράδια και άλλα αναμνηστικά. Ενθουσιασμένοι, ακολούθησαν τους υπεύθυνους του προγράμματος της επίσκεψης και περιηγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Δείτε παρακάτω κάποιες από τις αναμνηστικές φωτογραφίες των μαθητών/τριών στις εγκαταστάσεις του ΑΣΤΕΡΑ.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close