Σχολική ημέρα στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"

Για ακόμη μια φορά ο ΑΣΤΕΡΑΣ υποδέχθηκε μαθητές στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Σχολική ημέρα στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"

Οι Β' και Γ' τάξεις του τομέα Διοίκησης και Οικονομίας του 1ου ΕΠΑΛ Τρίπολης, μετά από πρόσκληση του τμήματος μάρκετινγκ της ΠΑΕ, κατέφθασαν το πρωί της Παρασκευής (31/03) στις εγκαταστάσεις του γηπέδου. 

Ακολούθησε παρουσίαση σχετικά με το αθλητικό μάρκετινγκ από τον αρμόδιο της ΠΑΕ σε τέτοια θέματα κ. Γιώργο Γιαμάνη, το ρόλο του μάρκετινγκ σε μια επιχείρηση καθώς και ανάλυση για τις βασικές λειτουργίες του συγκεκριμένου κλάδου. 

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλη τη διαδικασία η οποία απαιτείται για τη διεξαγωγή ενός αθλητικού γεγονότος σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Το υλικό της παρουσίασης ήταν κυρίως από την πορεία της ομάδας μας στα πρωταθλήματα της Super League και Europa League.

Τα παιδιά ξεναγήθηκαν στους χώρους του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", τους μοιράστηκε πρωινό και στη συνέχεια αναχώρησαν ικανοποιημένοι από μια διαφορετική γι' αυτούς σχολική ημέρα.

 

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικα ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Διαπιστευσεις ΜΜΕ για τον αγωνα ΑΣΤΕΡΑΣ - Παναιτωλικος

close