Επίσκεψη του ΑΣΤΕΡΑ στο ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης! (photos)

Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ έδωσαν το παρών στο ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης και συνομίλησαν με μαθητές και καθηγητές.

Επίσκεψη του ΑΣΤΕΡΑ στο ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης! (photos)

Η ζεστή φιλοξενία που μας επεφύλαξαν όλοι οι καθηγητές και τα παιδιά του ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης ήταν το καλύτερο πρωινό Δευτέρας, μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ, Γιώργος Μποροβήλος, ευχαρίστησε θερμά τον διευθυντή του ΕΠΑΛ, Γιάννη Τσόπελα, για την υποδοχή και τα θερμότατο λόγια που είπε για τον ΑΣΤΕΡΑ: "Είναι τιμή μας που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα μας και ήρθατε στη Μεγαλόπολη. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ εδώ και 11 χρόνια εκπροσωπεί στο υψηλότερο επίπεδο τον αθλητισμό της Πελοποννήσου και μας κάνει περήφανους. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Μποροβήλο, ο οποίος εκπροσωπεί τον αθλητισμό της Αρκαδίας εδώ και πολλά χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο. Επίσης, είναι τιμή μας που βρίσκεται εδώ ο Γιάννης Κώτσιρας, ένα παιδί της Μεγαλόπολης που έχει φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο ποδοσφαιρικά ενώ παράλληλα ολοκλήρωσε τις σπουδές του στα Οικονομικά. Η πορεία του είναι παράδειγμα για όλους." 

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, ο Γιάννης Κώτσιρας, ο οποίος κατάγεται από την περιοχή τόνισε:"Να ακολουθείτε τα όνειρα σας και να έχετε ως προτεραιότητα το πως θα βγείτε καλύτεροι άνθρωποι στην κοινωνία μέσα από το σχολείο".

"Η Μεγαλόπολη είναι ένας τόπος που αγαπώ ιδιαίτερα καθώς εδώ έζησα όλα μου τα εργασιακά χρόνια. Παιδιά όπως ο Γιάννης Κώτσιρας είναι πρότυπα για τη νεολαία της περιοχής και είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε στην οικογένεια μας. Γνωρίζω πολύ καλά τους καθηγητές σας και θέλω να πω ότι είστε τυχεροί που είναι δίπλα σας. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι κοντά σε όλα τα σχολεία της Αρκαδίας με κάθε τρόπο. Στηρίζουμε με οποιονδήποτε τρόπο μπορούμε το αθλητισμό της Αρκαδίας και σας περιμένουμε στο γήπεδο", σχολίασε ο Γιώργος Μποροβήλος.

Στην εκδήλωση μαζί με τον πρόεδρος της ομάδας και τον Γιάννη Κώτσιρα, βρέθηκε και ο Όμηρος Συρεγγέλας (αγωνίζεται στον Παναρκαδικό) καθώς και ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Γιάννης Ντάλλας.

Στο τέλος της εκδήλωσης οι άνθρωποι του ΑΣΤΕΡΑ μοίρασαν αναμνηστικά και μπάλες.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικα ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Διαπιστευσεις ΜΜΕ για τον αγωνα ΑΣΤΕΡΑΣ - Παναιτωλικος

close