Το 2ο Πρότυπο Γυμνάσιο Τρίπολης στις εγκαταστάσεις του ΑΣΤΕΡΑ

Οι μαθητές του ομίλου δημοσιογραφίας και του μαθήματος τεχνολογίας του 2ου Πρότυπου Γυμνασίου Τρίπολης επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Το 2ο Πρότυπο Γυμνάσιο Τρίπολης στις εγκαταστάσεις του ΑΣΤΕΡΑ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Οι ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Αντώνης Τσιφτσής και Νίκος Ζουγλής υποδέχθηκαν στις εγκαταστάσεις του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ τους μαθητές του 2ου Πρότυπου Γυμνασίου Τρίπολης.

 

Συγκεκριμένα στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" βρέθηκαν οι μαθητές του ομίλου δημοσιογραφίας και του μαθήματος τεχνολογίας του Γυμνασίου. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να πάρουν συνεντεύξεις από τους ποδοσφαιριστές του ΑΣΤΕΡΑ, αλλά και να δουν από κοντά το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". 

 

Επίσης, οι μαθητές ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις και επισκέφθηκαν τα δημοσιογραφικά μπουθ, την αίθουσα Τύπου, καθώς και τους χώρους στους οποίους στη διάρκεια των αγώνων εργάζονται οι δημοσιογράφοι.

 

Επίσης, είχαν την ευκαιρία να πάρουν αυτόγραφα από τους ποδοσφαιριστές, να φωτογραφηθούν μαζί τους, ενώ τους προσφέρθηκαν και αναμνηστικά δώρα. 

 

Ευχαριστούμε τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του 2ου Πρότυπου Γυμνασίου Τρίπολης για την επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του ΑΣΤΕΡΑ.

 

Δείτε το video: 

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

VIDEO

close