Το δημοτικό Βλαχοκερασιάς στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" (video)

Στο πλαίσιο του προγράμματος "Εκπαιδευτικές Επισκέψεις και Δράσεις μαθητών και μαθητριών της Περιφέρειας Πελοποννήσου", το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" γέμισε για ακόμη μία μέρα με όμορφα παιδικά χαμόγελα από τους μαθητές του δημοτικού σχολείου Βλαχοκερασιάς.

Το δημοτικό Βλαχοκερασιάς στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" (video)

Ούτε το χιονόνερο, αλλά ούτε και το κρύο εμπόδισε τους μαθητές του δημοτικού Βλαχοκερασιάς να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" και να γνωρίσουν από κοντά τον ΑΣΤΕΡΑ. Τα παιδιά έφτασαν στο γήπεδο με τους δασκάλους τους το πρωί της Τετάρτης (30/11), και ακολούθησαν το πρόγραμμα της εκπαιδευτικής εκδρομής με χαρούμενη διάθεση και πολύ ενέργεια.

Ο ποδοσφαιριστής Κώστας Γιαννούλης υποδέχτηκε τους μικρούς φίλους, μίλησε μαζί τους, απάντησε στις απορίες τους, μοίρασε αυτόγραφα και έβγαλε φωτογραφίες με τον καθέναν ξεχωριστά.

Οι μαθητές ενημερώθηκαν για τη λειτουργία και τη δομή μιας ποδοσφαιρικής ομάδας και παρακολούθησαν βίντεο με την πορεία του ΑΣΤΕΡΑ στην Ευρώπη. Με πολύ ενθουσιασμό και όρεξη να εξερευνήσουν κάθε σημείο του γηπέδου, ξεναγήθηκαν στις εσωτερικές και εξωτερικές εγκαταστάσεις του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Τέλος, μετά την ολοκλήρωση της ξενάγησης απήλαυσαν το πρωινό τους και συζήτησαν με τους εκπροσώπους της ομάδας, τις εντυπώσεις τους από αυτήν την εκπαιδευτική εκδρομή.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

VIDEO

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close