Β' ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΑΕΚ Μεσολογγίου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με αντίπαλο την ΑΕΚ Μεσολογγίου, σε εκτός έδρας αγώνα για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β' Εθνικής Γυναικών.

Β' ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΑΕΚ Μεσολογγίου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0

Οι παίκτριες του ΑΣΤΕΡΑ είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιούργησαν ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη, αλλά χωρίς τελικά να καταφέρουν να σκοράρουν, παρά την πίεση που άσκησαν μέχρι το τελευταίο λεπτό.

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ μετά από δύο αγωνιστικές έχει μία νίκη και μία ισοπαλία σε εκτός έδρας αναμετρήσεις και την ερχόμενη Κυριακή (11/12, 15:00) θα παίξει τον πρώτο αγώνα στην έδρα του από τη στιγμή που ιδρύθηκε, με αντίπαλο τις Αμαζόνες Κορινθίας. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Θεοδωρακοπούλου, Παπαγεωργίου (80' Μητροπούλου), Λαμπράκη (55' Μαϊδιώτη), Καντζιώρα, Καββαθά, Durkovic, Μάλλιαρη (46' Κάστορα), Παπαμήτρου, Φιλανδριάνου, Καραγιάννη (85' Γομάτου), Μαρίνη

 

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close