ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ: Ανανεώσεις συμβολαίων!

Ανακοίνωση για την ανανέωση συμβολαίων τριών αθλητριών της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ: Ανανεώσεις συμβολαίων!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Ανακοινώνουμε την ανανέωση των συμβολαίων τριών αθλητριών της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του συλλόγου μας. Συγκεκριμένα, η Ειρήνη Καραγιάννη, η Ιωάννα Μελισσού και η Tatjana Djurkovic θα συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και στην Α' Εθνική κατηγορία γυναικών.

 

Ευχόμαστε στις τρεις αθλήτριές μας υγεία και καλή επιτυχία. 

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ειρήνη Καραγιάννη: "Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα του ΑΣΤΕΡΑ. Περάσαμε μια καταπληκτική χρονιά και θα κάνουμε τα πάντα για να συνεχίσει η ομάδα μας στον δρόμο των επιτυχιών".

 

Ιωάννα Μελισσού: "Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, θα κάνω τα πάντα για να την ανταποδώσω. Εύχομαι υγεία και με σκληρή δουλειά να καταφέρουμε να οδηγήσουμε τον ΑΣΤΕΡΑ σε νέες επιτυχίες και στην Α' Εθνική κατηγορία".

 

Tatjana Djurkovic: "Είναι μεγάλη η χαρά μου για την ανανέωση του συμβολαίου μου. Έχουμε μια τεράστια πρόκληση μπροστά μας με τη συμμετοχή στην Α' Εθνική κατηγορία και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τον ΑΣΤΕΡΑ".

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close