ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ: Ο Μάκης Ταγταλίδης νέος προπονητής του ΑΣΤΕΡΑ!

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει τη συνεργασία με τον προπονητή, κ. Μάκη Ταγταλίδη, ο οποίος αναλαμβάνει τη γυναικεία ομάδα του συλλόγου.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ: Ο Μάκης Ταγταλίδης νέος προπονητής του ΑΣΤΕΡΑ!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Ο κ. Μάκης Ταγταλίδης θα είναι ο νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. Ο κ. Ταγταλίδης ανήκε στο παρελθόν στο τεχνικό επιτελείο της ανδρικής ομάδας του ΑΣΤΕΡΑ και επιστρέφει στον σύλλογο, αναλαμβάνοντας πλέον ως επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου του γυναικείου τμήματος. 

Ο κ. Ταγταλίδης είναι γεννημένος στις 24 Σεπτεμβρίου 1979 στην Θεσσαλονίκη και είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, ενώ έχει Διδακτορικό στη Φυσική Αγωγή από το Universidad de Valladolid.

Έχει εργαστεί ως προπονητής στα Τμήματα Υποδομής των ισπανικών ομάδων, Recreativo Huelva, Atletic Onubense, Club Internacional Amistad και ως γυμναστής στις ομάδες Castilla Dueñas και CF Monzon. Την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 ήταν μέλος του τεχνικού επιτελείου του ΑΣΤΕΡΑ. Καλωσορίζουμε τον κ. Ταγταλίδη και πάλι στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ και τού ευχόμαστε καλή επιτυχία. 

 

ΔΗΛΩΣΗ

"Καταρχάς θα ήθελα να εκφράσω την χαρά μου που βρίσκομαι και πάλι στην τεράστια οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για μια ομάδα που συνεχώς μεγαλώνει και εξελίσσεται, έχοντας πλέον και νέα ποδοσφαιρικά τμήματα. Η γυναικεία ομάδα αποτελεί για εμένα μία πολύ μεγάλη πρόκληση, θα έλεγα μια ιστορική στιγμή. Για αυτό και θα ήθελα να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη τους ανθρώπους της διοίκησης και να δεσμευτώ ότι θα δουλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για να τους δικαιώσω.

Η χρονιά θα είναι δύσκολη, γεμάτη απαιτήσεις, αλλά αφενός με μεγάλες φιλοδοξίες και με πολύ μεγάλη διάθεση για διάκριση. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ δεν αποτελεί για εμένα απλώς και μόνο ένα επαγγελματικό βήμα στην καριέρα μου, αλλά και μία συναισθηματική επιλογή".

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close