Παναθηναϊκός-ΑΣΤΕΡΑΣ 3-1

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ γνώρισε την ήττα στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό με 3-1 για την 6η αγωνιστική της Super League.

Παναθηναϊκός-ΑΣΤΕΡΑΣ 3-1

Η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ από το πρώτο λεπτό με γκολ από τον Berg. Στη συνέχεια ο ΑΣΤΕΡΑΣ προσπάθησε να ισοφαρίσει, όμως παρά τις προσπάθειες για την ισοφάριση, δόθηκε ένα πέναλτι σε ανύποπτη στιγμή και χωρίς να γίνει κατανοητός ο λόγος υπέρ του Παναθηναϊκού, με τον Ledesma να ευστοχεί για το 2-0 στο 38'. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΣΤΕΡΑΣ πίεσε για το γκολ, έχασε ευκαιρίες με τον Καλτσά και τον Ιωαννίδη, αλλά ήρθε η αποβολή του Farina (για αντιπαράθεση με τον Κουτρουμπή με τον παίκτη του Παναθηναϊκού να βλέπει την κίτρινη) κάτι που προκάλεσε αριθμητικό μειονέκτημα. 

Παρόλα αυτά, η ομάδα μας βρήκε τον τρόπο να μειώσει με πέναλτι του Ιωαννίδη στο 67' και έφτασε κοντά στο 2-2 όταν ο Stanisavljevic δεν συνδυάστηκε σωστά με τον Τσιλιανίδη δίνοντας το δικαίωμα στην άμυνα του Παναθηναϊκού να κρατήσει το υπέρ της σκορ.

Στο 88' δόθηκε ακόμα ένα πέναλτι στον αντίπαλο με τον Ledesma να διαμορφώνει το τελικό σκορ 3-1. 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Steele, Coulibaly, (10' Reis), Κουτρουμπής, Hult, Ivanov (70' Moledo), Ledesma, Zeca, Lod, Villafane, Ibarbo (77' Eboku), Berg.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Kosicky, Igor, Κουρμπέλης, Μπέρτος, Γιαννούλης, Τσουκαλάς, Hamdani, Καλτσάς (61' Stanisavljevic), Mazza (46' Τσιλιανίδης), Farina, Ιωαννίδης (75' Gondo).

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Η αποστολη για τον αγωνα με τον Παναιτωλικο

close