ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Τα "κατορθώματα" του Καλογερόπουλου

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για τη διαιτησία στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός-ΑΣΤΕΡΑΣ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Τα "κατορθώματα" του Καλογερόπουλου

Η ανακοινωση

Ένα ανύπαρκτο πέναλτι, ένα αυστηρά μπασκετικό και αποβολή μόνο του Farina στην αντιπαράθεση με τον Κουτρουμπή, συνέθεσαν το παζλ των "κατορθωμάτων" της διαιτησίας Καλογερόπουλου. Αν συνυπολογίσουμε τα πεντακάθαρα άουτ που μετατράπηκαν ετσιθελικά σε κόρνερ και τα καταφανέστατα φάουλ που ποτέ δεν καταλογίστηκαν υπέρ του ΑΣΤΕΡΑ, προκύπτει αυτόματα ακόμη μία "λαμπρή" διαιτησία με… Κύρος στους φετινούς αγώνες της ομάδας μας.

Το ποδόσφαιρο χρειάζεται ίση μεταχείριση και όχι επιλεκτικά σφυρίγματα υπέρ όσων κατά καιρούς υψώνουν καταγγελτικές σημαίες επανάστασης, αλλά μόνο για το δικό τους καλό. Φαίνεται, ωστόσο, ότι αυτές οι πρακτικές τελικά πιάνουν τόπο. 

Η τακτική της τρομοκρατίας με κάθε είδους "Μέσο" εξουσιάζει τη διαιτησία και ο ΑΣΤΕΡΑΣ για ακόμη μία φορά είναι το θύμα.

Υ.Γ. Από τα τέσσερα ματς πρωταθλήματος, ο ΑΣΤΕΡΑΣ έπαιξε στα τρία με παίκτη λιγότερο. Σύμπτωση; Δε νομίζουμε…

Υ.Γ. 1 Το καλό του ποδοσφαίρου απαιτεί τοποθέτηση για τη διαιτησία Καλογερόπουλου και από τον κατά τα άλλα λαλίστατο πρόεδρο του Παναθηναϊκού.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close