#astlev: Η συνέντευξη Τύπου του Ελευθερόπουλου (video)

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, μετά το 1-0 επί του Λεβαδειακού, μίλησε για την ομαδική δουλειά, για τον κόσμο που έδωσε ώθηση στην ομάδα καθώς και για τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις.

#astlev: Η συνέντευξη Τύπου του Ελευθερόπουλου (video)

Η συνεντευξη Τυπου

Για τον αγώνα: "Από το πρώτο λεπτό δείξαμε μια ομάδα που προσπάθησε να παίξει, είχαμε καλές και κακές στιγμές, αλλά αρκετές καλύτερες σε σχέση με τα υπόλοιπα παιχνίδια από τότε που έχω έρθει. Παίξαμε συνδυαστικό παιχνίδι κοντά στις γραμμές. Προηγηθήκαμε νωρίς, γυρίσαμε την μπάλα, την κυκλοφορήσαμε, κινδυνεύσαμε μόνο από στατικές φάσεις όταν υπερτερούσε ο αντίπαλος συντριπτικά σε ύψος. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας για να γίνουμε αυτοί που έχετε συνηθίσει να βλέπετε, το κατανοούμε όλοι μας αυτό. Αλλά τα παιδιά μέσα σε τρεις ημέρες έδειξαν αυταπάρνηση, έδειξαν προσωπικότητα και μεγάλη συγκέντρωση στα τακτικά ζητούμενα. Δυστυχώς η βελτίωση που και εγώ θα επιθυμούσα θα είναι λίγο πιο αργή, λόγω των προβλημάτων που έχουμε στον άξονα και ο άξονας είναι ό,τι πιο κομβικό σε μια ομάδα. Θα χρειαστεί λίγο περισσότερο χρόνο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήταν σήμερα δίπλα μας, από τα παιχνίδια που έχουμε παίξει έως τώρα σήμερα τους νιώθαμε περισσότερο από κάθε φορά κοντά μας. Φυσικά δώσαμε κι εμείς το δικαίωμα και το ερέθισμα να μας βοηθήσουν. Τώρα ετοιμαζόμαστε για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στα Γιάννενα".

Για τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις: "Νομίζω μέσα από τις προπονήσεις και αναλύσεις που κάνουμε σε βίντεο καθημερινά είναι κέρδος για μας. Οι συνομιλίες με τους ποδοσφαιριστές επίσης καθώς και η ανάλυση και τα όποια πράγματα μπορούμε να δουλέψουμε μέσα από την προπόνηση. Δυστυχώς, θα έχουμε λίγα σκαμπανευάσματα ακόμα μέχρι να παγιωθεί η απόδοση η οποία επιθυμούμε, ελπίζω να έχουμε τις δυνατότητες για λιγότερες απώλειες μέχρι να σταθεροποιηθεί η απόδοση αυτή που επιθυμείτε εσείς αλλά κι εμείς ακόμη περισσότερο".

Για τον Hamdani: "Η αλήθεια είναι ότι παίξαμε με ένα αμυντικό δίδυμο, με ένα παιδί από την Κ20 και με το Rachid που είναι αμυντικό χαφ. Έχει μεγάλη προσαρμοστικότητα ο Rachid και θα δούμε τις υπόλοιπες μέρες αν μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό το ρόλο".

Για το Farina και το Fernandez: "Η αλήθεια είναι ότι από το Farina στα προηγούμενα παιχνίδια, στα 60 λεπτά με τον Παναθηναϊκό και στο ματς με τη Βέροια, περιμέναμε περισσότερα. Έχουμε συζητήσει μαζί του και νομίζω σήμερα μας βοήθησε αρκετά. Θα το δούμε αυτό και στις υπόλοιπες αγωνιστικές. Ο Fernandez για μένα έχει αρκετές μέρες που μέσα από την προπόνηση μου έχει δείξει πως μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο για την ομάδα, αλλά το κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Τώρα παίζουμε με τα Γιάννενα, ομάδα που παίζει 3-5-2, έχει δύναμη στους επιθετικούς και χωρίς να περνάει ιδιαίτερα η μπάλα από τον άξονα. Οπότε πρέπει να αναπροσαρμόσουμε και εμείς κάποια πράγματα".

Για το γκολ που προήλθε από ομαδική συνεργασία: "Είναι από τα πράγματα που δουλεύουμε, η υπομονή στην αλλαγή πλευράς και η κίνηση στο χώρο, ποιος παίρνει το χώρο, ποιος μένει για υποστήριξη. Αυτό που έχουμε δουλέψει όλες τις μέρες και για τα δύο παιχνίδια τα συγκεκριμένα, είναι πως θα χρειαστούμε πάρα πολύ αλλαγή πλευράς, στο να μπει η μπάλα από έξω μέσα στον άξονα και μετά να ψάχνουμε ή την κάθετη ή το σουτ. Νομίζω ότι το κάναμε καλύτερα από κάθε άλλη φορά. Τώρα θα περιμένουμε να δούμε τη συμπεριφορά μας και σε παιχνίδι εκτός έδρας όπως είναι αυτό στα Γιάννενα".

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

VIDEO

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close