Ξάνθη-ΑΣΤΕΡΑΣ 3-1

Σε πολύ δύσκολη θέση βρέθηκε από το δεύτερο λεπτό ο ΑΣΤΕΡΑΣ, καθώς η Ξάνθη προηγήθηκε με γκολ του Βασιλακάκη έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Ξάνθη-ΑΣΤΕΡΑΣ 3-1

Το πολύ κακό ξεκίνημα συνεχίστηκε και ο ΑΣΤΕΡΑΣ δέχτηκε και δεύτερο γκολ (14') σε μια άτυχη στιγμή από σουτ του Younés, η μπάλα κόντραρε, πήρε ύψος και κατέληξε στο βάθος της εστίας του Donnarumma.

Παρά το γεγονός ότι ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε την κατοχή της μπάλας και είχε ευκαιρίες για γκολ, το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με τρίτο γκολ για την γηπεδούχο ομάδα. Στο (31'), ο Lazic με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έδωσε στην τοπική ομάδα σκορ ασφαλείας από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.

Η αντίδραση του ΑΣΤΕΡΑ ήρθε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο και ο Ιωαννίδης με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή μείωσε στο (53'), στο 3-1.

Από εκεί και πέρα η ομάδα προσπάθησε να γίνει πιο επιθετική και να φθάσει και σε άλλο γκολ, αλλά ο προπονητής της Ξάνθης, κάνοντας αλλαγές προσπάθησε να θωρακίσει την άμυνά του και να κλείσει όλους τους χώρους προς την εστία του Živković. 

Το τελικό 3-1, άφησε τον ΑΣΤΕΡΑ στους 10 βαθμούς.

 

συνθεσεις

ΑΣΤΕΡΑΣ: 90. Donnarumma, 96. Igor (68' Kώτσιρας), 25. Μπέρτος, 54. Hamdani, 18. Γιαννούλης, 21. Δημούτσος, 13. Τσουκαλάς, 7. Mazza (63' Chaves), 23. Καλτσάς, 11. Fernandez (46' Τσιλιανίδης), 10. Ιωαννίδης

Ξάνθη: 20. Živković, 5. Μπαξεβανίδης, 6. De Lucas, 7. Τριάδης (75' Nieto), 9. Younés, 11. Lucero, 16. Βασιλακάκης (86' Oρφανίδης Π.), 17. Wallace, 21. Φλίσκας (64' Χατζητερζόγλου), 22. Lazic, 31. Λισγάρας 

 

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικα ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Διαπιστευσεις ΜΜΕ για τον αγωνα ΑΣΤΕΡΑΣ - Παναιτωλικος

close