ΚΥΠΕΛΛΟ: Παναθηναϊκός-ΑΣΤΕΡΑΣ: 4-0...

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ έχασε με 4-0 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Πολύ δύσκολο το έργο της ομάδας μας ενόψει της ρεβάνς.

ΚΥΠΕΛΛΟ: Παναθηναϊκός-ΑΣΤΕΡΑΣ: 4-0...

 

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και προηγήθηκε με γκολ του Reis στο 6ο λεπτό. Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Δημούτσο και κατέληξε στα δίχτυα του Donnarumma. 

Η εμφάνιση της ομάδας μας στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν ανάλογη με αυτή κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει σωστά την μπάλα και δεν δημιούργησε κάποια κλασική ευκαιρία. 

Στο 32' ο Παναθηναϊκός έφτασε και σε δεύτερο γκολ με τον Κλωναρίδη να παίρνει το ριμπάουντ από απόκρουση του Donnarumma και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε η κυριαρχία του Παναθηναϊκού και στο 61ο λεπτό ο Villafanes έπιασε στον ύπνο στην άμυνα του ΑΣΤΕΡΑ και πλάσαρε εύστοχα για το 3-0.

Στο 68' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι με τον M'Poku. Το εκτέλεσε ο ίδιος και διαμόρφωσε το Παναθηναϊκός-ΑΣΤΕΡΑΣ 4-0.

 

συνθεσεις

ΑΣΤΕΡΑΣ: 99. Donnarumma, 27. Kώτσιρας, 33. Selin, 3. Haiduchyk, 18. Γιαννούλης, 21. Δημούτσος, 13. Τσουκαλάς, 23. Καλτσάς (55' Ιωαννίδης), 19. Τσιλιανίδης (70' Μπαστιάνος), 7. Mazza, 11. Μανιάς

Παναθηναϊκός: 99. Βλαχοδήμος, 31. Moledo (82' Eυαγγέλου), 4. Κουτρουμπής, 78. Coulibaly, 23. Hult, 5. Reis (77' Lod), 10. Zeca, 19. Villafáñez, 40. M'Poku, 14. Κλωναρίδης (61' Χατζηγιοβάννης), 9. Berg

 

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικα ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Διαπιστευσεις ΜΜΕ για τον αγωνα ΑΣΤΕΡΑΣ - Παναιτωλικος

close