#PabloMazza: Μέσα σε 3 χρόνια 100 συμμετοχές με τα κιτρινομπλέ!

Ο Pablo Mazza συμπλήρωσε 100 συμμετοχές με τη φανέλα του ΑΣΤΕΡΑ. Η διαδρομή του Αργεντινού από το ντεμπούτο στην αναμέτρηση με τη Ροβανιέμι στις 24 Ιουλίου 2014 μέχρι το ματς της Λεωφόρου!

#PabloMazza: Μέσα σε 3 χρόνια 100 συμμετοχές με τα κιτρινομπλέ!

Στις 21 Δεκεμβρίου 1987 στο Περγκαμίνο της Αργεντινής γεννήθηκε ο μικρός Pablo. Από οικογένεια ποδοσφαιρική, είχε πάντοτε όνειρο να παίξει ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο.

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το έκανε στη River Plate ενώ πριν από τον ΑΣΤΕΡΑ αγωνιζόταν στην Douglas Haig.

Η πρώτη του σεζόν στην Αρκαδία ήταν εντυπωσιακή και συνδυάστηκε με την πρώτη παρουσία των κιτρινομπλέ στους ομίλους του Europa League. Τα δύο γκολ του Mazza κόντρα στην Mainz ήταν τα πρώτα που σημείωσε στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" και αποτέλεσαν την πιο γερή βάση μιας ονειρεμένης πρόκρισης.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ολοκλήρωσε τη σεζόν με 10 γκολ σε 44 αγώνες.

Την επόμενη περίοδο (2015-2016) σημείωσε 3 γκολ σε 34 αγώνες με σημαντικότερο όλων αυτό κόντρα στη Sparta Prague για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa. 

Την εφετινή σεζόν ο Mazza είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και μετρά ήδη 6 γκολ σε 22 ματς που έχει αγωνιστεί. 

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ 100

ΓΚΟΛ 19

ΑΣΙΣΤ 8

ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΙ 4

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close