ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΣ 1-1: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ βρέθηκε πίσω στο σκορ από γκολ του Jairo στο 27', αλλά με γκολ του Μανιά στο 70ο λεπτό κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον ΠΑΣ. 

ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΣ 1-1: Η ανάλυση του αγώνα

Στο πρώτο μέρος ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε τις ευκαιρίες για να σκοράρει με σουτ του Καλτσά, σουτ του Μανιά και κοντινή κεφαλιά του Mazza, αλλά και με φάουλ του Mazza στο φινάλε του πρώτου μέρους αλλά ο Πασχαλάκης πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις. 

Ο ΠΑΣ αξιοποίησε την αμυντική αδράνεια του ΑΣΤΕΡΑ στο 27' και ο Conde με ωραίο σλάλομ απέφυγε κάθε αντίπαλο που βρήκε στην κούρσα του και πάσαρε στον Jairo. Αυτός από κοντινή θέση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν κλειστεί στο μισό γήπεδο, αλλά μια ωραία ενέργεια του Κώτσιρα (ο οποίος αναδείχθηκε και Badounas MVP) και μια άψογη εκτέλεση του Μανιά διαμόρφωσαν το τελικό 1-1.

Οι συνθεσεις

ΑΣΤΕΡΑΣ: 90. Donnarumma, 3. Haiduchyk (54' Κώτσιρας), 25. Μπέρτος, 33. Selin, 18. Γιαννούλης, 13. Τσουκαλάς, 21. Δημούτσος, 23. Καλτσάς (39' Ιωαννίδης), 20. Fariña, 7. Mazza (78' Κυριακόπουλος), 11. Μανιάς 

ΠΑΣ: 1. Πασχαλάκης, 4. Μπέριος, 3. Lila, 2. Μπουκουβάλας (91' Καρανίκας), 7. Γιάκος, 6. Μιχαήλ, 17. Nadales (82' Κοροβέσης), 8. Τζημόπουλος, 11. Αcosta, 10. Jairo, 9. Conde (66' Κοζορώνης)

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Η αποστολη για τον αγωνα με τον Παναιτωλικο

close