ΣΤΑΙΚΟΣ ΒΕΡΓΕΤΗΣ: "Την Κυριακή θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας"

Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο Στάικος Βεργέτης στη συνέντεξη Τύπου μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ με 4-1.

ΣΤΑΙΚΟΣ ΒΕΡΓΕΤΗΣ: "Την Κυριακή θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας"

 

Αναλυτικα η συνεντευξη 

Για τον αγώνα: "Στερηθήκαμε στα προηγούμενα παιχνίδια την ευκαιρία για να πάρουμε ένα τρίποντο, αυτό ήρθε σήμερα. Θέλουμε να αφιερώσουμε την νίκη στον κόσμο της Τρίπολης και τον καλούμε στο πολύ δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί την Κυριακή, για να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας". 

Για το αν υπάρχει βαθμολογικό όριο σωτηρίας: "Δεν μπορώ να απαντήσω στο αν υπάρχει όριο, βλέπουμε αποτελέσματα που δεν μας δίνουν την σιγουριά να κάνουμε κάποια εκτίμηση. Καλό θα ήταν να αποφύγουμε να πούμε κάτι γιατί κι εγώ ο ίδιος δεν τα έχω βάλει κάτω για να υπολογίσω το όριο".

Για το ότι μετά το 1-3 η ομάδα έμεινε στο μισό γήπεδο και έδωσε περισσότερους χώρους στην ΑΕΛ: "Όχι, δεν υπήρξε εντολή να οπισθοχωρήσει η ομάδα και δεν υπάρχει λόγος από το πρώτο ημίχρονο να οπισθοχωρήσει μία ομάδα. Απλά και στην Λιβαδειά και στο Αγρίνιο και στην Τρίπολη μετά το 1-1 που κάναμε με τα Γιάννινα, η ομάδα θεωρώ ότι έχει ένα ψυχολογικό ζήτημα που πρέπει να επιμείνουμε σε αυτό. Έχουμε ήδη δώσει βάση και ψυχολογικά ίσως θέλει να διαφυλάξει τα κεκτημένα γι' αυτό προέκυψε αυτό για άλλη μια φορά. Είναι κάτι που πρέπει να το συζητήσουμε με τα παιδιά και να το διορθώσουμε".

 

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close