ΒΕΡΓΕΤΗΣ: "Θα δώσουμε έμφαση στην επιθετική ανάπτυξη" (video)

Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο Στάικος Βεργέτης στη συνέντευξη Τύπου, μετά την αναμέτρηση της ομάδα μας κόντρα στην Ξάνθη.

ΒΕΡΓΕΤΗΣ: "Θα δώσουμε έμφαση στην επιθετική ανάπτυξη" (video)

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 

Για τον αγώνα: "Σήμερα δυστυχώς δεν πήραμε τους τρεις πολυπόθητους βαθμούς που θα μας έκαναν να νιώθουμε ακόμα πιο άνετα. Κρατάμε την πολύ καλή αμυντική παρουσία της ομάδας στο ματς, κόντρα σ’ έναν ποιοτικό αντίπαλο δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες. Πέρα από τη φάση που απέκρουσε ο Αθανασιάδης, δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Στην επιθετική μας ανάπτυξη είχα καλύτερες προσδοκίες απ’ αυτό που θα μπορούσε να προσφέρει η ομάδα. Σ’ αυτό συντελεί πρώτα ο αντίπαλος που είναι πολύ καλά οργανωμένος αμυντικά, δεύτερο το γεγονός πως τα παιδιά κουβαλούν πολύ άγχος και τρίτον ενδεχομένως ο νέος σχεδιασμός που παίζουμε ο οποίος δουλεύεται κυρίως στα αμυντικά καθήκοντα της άμυνας.

Τις επόμενες μέρες θα δώσουμε περισσότερη έμφαση στην επιθετική μας ανάπτυξη. Να ευχηθούμε καλή συνέχεια στη Ξάνθη, ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε και μας υποστήριξε και υπόσχομαι πως θα δώσουμε τα πάντα στα επόμενα παιχνίδια, για να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται". 

Για την επιστροφή του Gondo: "Όταν ήρθα εγώ στην ομάδα ο Centric Gondo, ήταν στο τελευταίο στάδιο της αποκατάστασης του. Έγιναν τα δέοντα από το ιατρικό τιμ όσον αφορά για την επανένανταξή του. Πήρε χρόνο συμμετοχής και υπολογίζεται όπως και οι υπόλοιποι". 

Για το νέο σύστημα της ομάδας: "Στο σύστημα που παίζουμε αυτή τη στιγμή, αναγκαστικά στην πεντάδα του κέντρου, ο ακραίος έχει πολλά μέτρα να καλύψει. Πράγμα που κάνει πολύ καλά ο Μανώλης Μπέρτος. Ο Gondo μπήκε στο σχηματισμό του δύο, δηλαδή δεύτερος φορ και έπρεπε να επιβλέπει το ένα από τα δύο στόπερ.

Νομίζω πως έγιναν οι διαδρομές που έπρεπε από τον Μανώλη, αλλά οι επιθετικοί έπαιξαν πολύ κλειστά μεταξύ τους στο τέλος του αγώνα, γεγονός που έβγαζε υπεραριθμία στις πλευρές. Αυτό πρέπει να το δουλέψουμε με τα παιδιά στη συνέχεια, προκειμένου να κρατάνε πλάτος οι δύο επιθετικοί για να μην αναγκάζεται να κάνει τόσα τρεξίματα ο ακραίος της πεντάδας".  

Για την κακή εικόνα του παιχνιδιού: "Όπως είπα πριν, από την δική μας πλευρά παίξαμε άμυνα. Το γεγονός πως παίζεις άμυνα, συντελεί κάποιες φορές να καταστρέφεις το παιχνίδι. Ενδεχομένως πολλές φορές καταστρέψαμε το παιχνίδι του αντιπάλου. Αυτό δεν αρέσει σε οποιονδήποτε αντίπαλο προπονητή και μπορεί να το κατηγορεί. Εμείς όμως έπρεπε να παίξουμε άμυνα. Επιθετικά είναι η αλήθεια πως δεν βοηθήσαμε στο να φτιάξουμε πιο ωραίο το παιχνίδι".

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

VIDEO

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close