ΣΤΑΪΚΟΣ ΒΕΡΓΕΤΗΣ: "Ευχαριστούμε τον κόσμο"

Διαβάστε τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Στάικος Βεργέτης για το αποτέλεσμα της αναμέτρησης Βέροια-ΑΣΤΕΡΑ (4-3).

ΣΤΑΪΚΟΣ ΒΕΡΓΕΤΗΣ: "Ευχαριστούμε τον κόσμο"

"Παρά το γεγονός πως η ομάδα σώθηκε και έμεινε στην κατηγορία μετά από μία δύσκολη χρονιά, αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω πως είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Γιατί ξεκινάς ένα παιχνίδι και προηγείσαι με 0-2 και στη συνέχεια παρουσιάζεις εικόνα αποσύνθεσης. Γεγονός που με προβληματίζει έντονα. Κάτι ανάλογο είχε γίνει και στην Λάρισα. Η ομάδα κέρδιζε 0-3 και ξαφνικά χάθηκε από το γήπεδο. Είναι ανώριμη συμπεριφορά και με προβληματίζει ιδιαίτερα.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο τα παιδιά τα έδωσαν όλα, προσπάθησαν για την ισοφάριση αλλά τα καλά νέα ήρθαν από άλλο γήπεδο. Κρατάμε αυτό ότι η ομάδα παρέμεινε στην κατηγορία και θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε τη νέα χρονιά αντάξιοι των περιστάσεων. 

 

Όταν κρατάμε την τύχη στα χέρια μας, δεν πρέπει να την αφήνουμε να φύγει. Εμείς ήρθαμε για να πάρουμε βαθμούς ή βαθμό για να μείνουμε ζωντανοί, να κάνουμε αυτό που πρέπει από δική μας πλευρά, αλλά δυστυχώς δεν το πετύχαμε και ήρθαν τα ευχάριστα από άλλο γήπεδο. Μας αφήνει μια χαρμολύπη. Χαρά που μείναμε στην κατηγορία και λύπη για την εικόνα που παρουσιάσαμε. 

 

Πρέπει να δούμε τι έφταιξε τη φετινή σεζόν, να βρούμε τα αίτια και να παρουσιάσουμε τις λύσεις. Είναι θέματα που πρέπει να συζητηθούν μέσα στο πλαίσιο της ομάδας. 

 

 

 

Για τον κόσμο:

"Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ. Ο κόσμος στάθηκε δίπλα μας ακόμα και σε τέτοια δύσκολη περίοδο και οφείλουμε να του πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ".  

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close