ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ!

Με χαρά και περηφάνεια για το αποτέλεσμα, ο ΑΣΤΕΡΑΣ παρουσιάζει τις εμφανίσεις της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ!

Στην πρώτη εμφάνιση κυριαρχεί το κίτρινο, ενώ αυτό που την κάνει ιδιαίτερη και εντελώς ξεχωριστή απ' όσες είχαμε γνωρίσει μέχρι σήμερα, είναι το ανάγλυφο ΑΣΤΕΡΙ στην μπροστινή όψη.

Η δεύτερη εμφάνιση είναι πρωτότυπη και μοναδική κυρίως λόγω του μαύρου χρώματος που είναι η κεντρική ιδέα της! Οι δύο διαγώνιες ρίγες, σε απόχρωση κίτρινου και μπλε, της προσδίδουν σπάνια ομορφιά και γοητεία!

Και οι δύο εμφανίσεις είναι αποκλειστικά σχεδιασμένες από το δημιουργικό τμήμα της MACRON για τον ΑΣΤΕΡΑ!

Οι νέες εμφανίσεις είναι ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ προς το κοινό στο STAR STORE και το κόστος για την κάθε φανέλα ανέρχεται στα 50 ευρώ (40€ οι παιδικές). Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι διαθέσιμες και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Με δήλωση του ο αντιπρόεδρος του ΑΣΤΕΡΑ και εμπορικός διευθυντής, Δημήτρης Κενές, καλωσορίζει τις νέες φανέλες στο επίσημο κατάστημα της ομάδας μας στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 67: "Με μεγάλη μας ικανοποίηση για το τελικό αποτέλεσμα, παρουσιάζουμε τις εμφανίσεις του ΑΣΤΕΡΑ για τη νέα σεζόν. Πρωταρχικός στόχος είναι να τις αγαπήσει το κοινό και να ταυτιστούν οι φίλαθλοι μας με τη νέα εποχή που φέρνει στο σύλλογο η συνεργασία με την MACRON".

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

VIDEO

Ο ομιλος EUNICE Energy Group στις εγκαταστασεις του ΑΣΤΕΡΑ!

Το 2ο Προτυπο Γυμνασιο Τριπολης στις εγκαταστασεις του ΑΣΤΕΡΑ

close