Juan Munafo: Επιστροφή στην Τρίπολη! (video, photos)

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Juan Manuel Munafo για τα επόμενα δύο χρόνια!

Juan Munafo: Επιστροφή στην Τρίπολη! (video, photos)

Ο Munafo επιστρέφει στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" μετά από δύο χρόνια και φορά και πάλι την κιτρινομπλέ φανέλα!

Ο Αργεντινός μέσος (γεννημένος στις 20 Μαρτίου 1988) υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΑΣΤΕΡΑ μέχρι τον Ιούνιο του 2019 και επέλεξε τον αριθμό 15 για τη φανέλα του.

Στην πρώτη του θητεία με τη φανέλα του ΑΣΤΕΡΑ ο Munafο είχε αγωνιστεί σε 83 αναμετρήσεις σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ 

"Πέρασα δύο υπέροχες χρονιές στον ΑΣΤΕΡΑ. Έκανα και την πρώτη μου κόρη όσο ζούσα στην Τρίπολη. Ήταν μια πολύ σημαντική φάση όσο ήμουν στον ΑΣΤΕΡΑ. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι πάλι εδώ. Θέλω γρήγορα να αρχίσω προπονήσεις και να βοηθήσω όσο πιο γρήγορα μπορώ τον προπονητή σε όσα θέλει από μένα στο γήπεδο. Οι ομάδες δεν μπορούν κάθε χρόνο να πηγαίνουν καλά, είναι φυσιολογικό. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ έχει ποιοτικούς παίκτες και με καλή ψυχολογία όλα μπορούν να γίνουν. Έρχομαι για να βοηθήσω μέσα και έξω από το γήπεδο. Η ομάδα είναι δεμένη και θέλω να γίνω άμεσα κομμάτι της." 

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

2008–2009 Boca Juniors II

2009–2013 Πανθρακικός 66 (2)

2010–2011 → Πλατανιάς 28

2013–2015 ΑΣΤΕΡΑΣ 83

2015–2017 Πλατανιάς 57 (3)

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

VIDEO

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close