Συνάντηση ΑΣΤΕΡΑ-MACRON στην Ιταλία (PHOTOS)

Μετά από πρόσκληση της εταιρείας Macron, αντιπροσωπεία του ΑΣΤΕΡΑ ταξίδεψε στην Ιταλία με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη της σχέσης των δύο πλευρών.

Συνάντηση ΑΣΤΕΡΑ-MACRON στην Ιταλία (PHOTOS)

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Δημήτρης Κενές, συναντήθηκε με τον υπεύθυνο χορηγιών της Macron Francesco Martinelli, καθώς και ολόκληρη την ομάδα που έχει αναλάβει το πρότζεκτ ένδυσης για τον ΑΣΤΕΡΑ.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν για το σχεδιασμό και τα ρούχα της περιόδου 2018-2019, καθώς και για τις κοινές δράσεις ανάπτυξης πάνω στο εμπορικό κομμάτι, αλλά και στο μάρκετινγκ.

Σε ό,τι αφορά τις εμφανίσεις της νέας περιόδου, αυτό που για την ώρα μπορούμε να αποκαλύψουμε είναι ότι η πρώτη φανέλα που έχει επιλεγεί θα αφήσει εποχή, ενώ η δεύτερη θα τιμήσει το ένδοξο παρελθόν της πόλης...

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΝΕ

"Σε μια ιδιαίτερα κομβική σεζόν, με την ομάδα να συμπληρώνει 11 συνεχόμενα χρόνια στο κορυφαίο επίπεδο ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, ήρθε η συνεργασία με τη Macron για να μπούμε μαζί στη δεύτερη δεκαετία της ομάδας στη Super League με όραμα και στόχο να καταφέρουμε όσα μέχρι σήμερα και ακόμη παραπάνω.

Η δυναμική του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επιτρέπει να έχουμε όνειρα, ιδιαίτερα όταν συμβαδίζουν με εμάς εταιρείες με παγκόσμια εμβέλεια όπως η Macron. Για τις φανέλες της περιόδου 2018-2019, αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι θα πρόκειται για κάτι εντελώς πρωτοποριακό τόσο σε σχήμα όσο και ιστορικούς συμβολισμούς..."

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close