ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΟ 1-0: Tonso, Iglesias, Munafo και γκολ!!!

O Juan Munafo σκόραρε και πάλι σε κρίσιμο ματς και ο ΑΣΤΕΡΑΣ πήρε μια πολύ σημαντική νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό!

ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΟ 1-0: Tonso, Iglesias, Munafo και γκολ!!!

Σε μία αναμέτρηση όπου δεν υπήρχαν πολλές ευκαιρίες, ΑΣΤΕΡΑΣ και Παναθηναϊκός είχαν ξεκάθαρο πρωταρχικό στόχο να μην δεχθούν γκολ.

Στο 23ο λεπτό ο Καλτσάς μετά από ωραία κάθετη του Tonso βρέθηκε μέσα στην περιοχή του Παναθηναϊκού, αλλά τα δύο σουτ που επιχείρησε σταμάτησαν πάνω στον Κουρμπέλη. 

Στο 29' ο Tonso έτρεξε αρκετά μέτρα με την μπάλα και έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. 

Η πρώτη ευκαιρία του Παναθηναϊκού ήταν στο 32' με κοντινή προβολή του Molins και την μπάλα να περνά πάνω από τα δοκάρια του Αθανασιάδη. 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ μετά το 60' άρχισε ν' ανεβάζει ταχύτητα επιθετικά. Αρχικά ο Gondo βρέθηκε τετ α τετ αλλά λανθασμένα ο βοηθός σήκωσε τη σημαία, ενώ στο 64' και πάλι ο Gondo μετά από φοβερή κάθετη του Iglesias βρέθηκε μόνος απέναντι στον Βλαχοδήμο με τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού να τον κερδίζει.

Τελικά το γκολ ήρθε στο 86' με τον Munafo να σκοράρει όπως και στον αγώνα με την ΑΕΚ. Ο Tonso εκτέλεσε το κόρνερ, ο Iglesias πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Munafo από κοντά με κεφαλιά ψαράκι την έστειλε στα δίχτυα.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Iglesias, Munafo, Κυριακόπουλος (60' Madinda), Καλτσάς (82' Igor), Tonso, Δουβίκας (57' Gondo).

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close