ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ: "Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!"

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Σταύρο Τσουκαλά, με τον Ελληνα μέσο να φεύγει ως ελεύθερος από την ομάδα μας. 

ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ: "Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!"

Σε 45 αγώνες με τα κιτρινομπλέ ο Τσουκαλάς σημείωσε 4 γκολ, ενώ υπήρξε και εκ των αρχηγών της ομάδας μας. 

Η οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ εύχεται κάθε επιτυχία στο Σταύρο, υγεία και ευτυχία στην οικογένεια του.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΣΤΟ ASTERASTRIPOLIS.GR

 "Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους κυρίους Καϋμενάκη και Μπάκο οι οποίοι επέλεξαν να με φέρουν στον Αστέρα. Είναι άνθρωποι εξαίρετοι με μεγάλη αγάπη και διάθεση για τον ΑΣΤΕΡΑ! Εχουν κάνει περήφανη την Ελλάδα μέσα από τις ευρωπαϊκές διακρίσεις της ομάδας. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, τον κύριο Γιώργο Μποροβήλο, τον κύριο Δημήτρη Μποροβήλο, τον κύριο Δημήτρη Κενέ και το Νίκο Γαλανακόπουλο οι οποίοι τρέχουν πολύ και νοιάζονται για να είναι πρωταγωνιστής ο ΑΣΤΕΡΑΣ.

 Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εργαζομένους στον ΑΣΤΕΡΑ. Τους φροντιστές, τους φυσιοθεραπευτές, όλους τους προπονητές που συνεργάστηκα αυτό το διάστημα και βέβαια τον γενικό αρχηγό Μπάμπη Σκορπίδα. Είμαι ευγνώμων που αποτέλεσα μέλος αυτής της ομάδας. Από την πρώτη στιγμή που μου δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστώ στην ομάδα πάλεψα το κάθε δευτερόλεπτο για να μπορέσω να βοηθήσω. Αλλά τα πράγματα στην ζωή -ποσω μάλλον στο ποδόσφαιρο- δεν έρχονται έτσι όπως τα περιμένουμε ή όπως τα σχεδιάζουμε.

Εύχομαι ολόψυχα στον κύριο Παντελίδη και στους ποδοσφαιριστές του ΑΣΤΕΡΑ να πετύχουν τον στόχο και να εξασφαλίσει η ομάδα τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, εκεί που αξίζει να είναι. Και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Αστέρα που με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή".

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close