Ατρόμητος-ΑΣΤΕΡΑΣ 1-0: Είχε τις ευκαιρίες, όχι το γκολ

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ έχασε με 1-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στη ρεβάνς για το Κύπελλο Ελλάδος, και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού. 

Ατρόμητος-ΑΣΤΕΡΑΣ 1-0: Είχε τις ευκαιρίες, όχι το γκολ

Η ομάδα μας μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και έκλεισε τον Ατρόμητο στην περιοχή του Mirkovic. Ο Μανιάς είχε την πολύ μεγάλη ευκαιρία με τετ α τετ και σουτ το οποίο μπλόκαρε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Μια κεφαλιά του Πασαλίδη, ένα σουτ του Τσιλιανίδη και ένα του Munafo ήταν ορισμένες ακόμη καλές στιγμές του Ατρομήτου.

Ο Ατρόμητος στην πρώτη του ευκαιρία στον αγώνα άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Καρασαλίδη έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Γιαννούλη. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 34' σε μακρινό σουτ του Warda. 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ που είχε εξαιρετικό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο είχε κι άλλη μεγάλη ευκαιρία με σουτ του Iglesias στο οποίο η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε και μετά το 56 το ματς είχε διαδικαστικό χαρακτήρα καθώς αποβλήθηκε ο Selin με δεύτερη κίτρινη κάρτα για τράβηγμα σε αντίπαλο.

Με το 1-0 και σε συνδυασμό με το 0-1 στην Τρίπολη, ο Ατρόμητος πήρε την πρόκριση για τους 8 του θεσμού.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

30. Αθανασιάδης, 27. Κώτσιρας (25. Μπέρτος 56'), 33. Selin, 4. Πασαλίδης, 5. Τριανταφυλλόπουλος, 77. Κυριακόπουλος, 17. Iglesias (42. Αντζουλάς 61'), 8. Munafo, 7. Tonso, 19. Τσιλιανίδης, 11. Μανιάς (3. Gondo 69').

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close