Ο μεταπολεμικός ΑΣΤΕΡΑΣ! (photo)

Λίγες ημέρες μετά την επέτειο επανίδρυσης της ομάδας μας, σας παρουσιάζουμε την πρώτη φωτογραφία του μεταπολεμικού ΑΣΤΕΡΑ!

Ο μεταπολεμικός ΑΣΤΕΡΑΣ! (photo)

Μετά τη λήξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, ο ΑΣΤΕΡΑΣ επανιδρύθηκε με το όνομα "Νέος Αστέρας" και αναγνωρίστηκε στις 23 Ιουνίου 1947. Την ίδια χρονιά, η ομάδα μας δήλωσε συμμετοχή στο πρώτο πρωτάθλημα της ΕΠΟΤ (σημερινή ΕΠΣ Αρκαδίας).

Στη δεκαετία του '50, ο ΑΣΤΕΡΑΣ έκανε ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του από το 1957 και έπειτα, κατακτώντας τον τίτλο του πρωταθλητή πέντε συνεχόμενες χρονιές (1957-1962).

Η μεταπολεμική περίοδος βρήκε έναν ΑΣΤΕΡΑ που διψούσε για το ποδόσφαιρο, τις νίκες και τις διακρίσεις. Όπως όλη η Ελλάδα, έτσι και η Τρίπολη έψαχνε την αναγέννησή της σε κάθε επίπεδο. Η επανίδρυση του συλλόγου μας, έδωσε το απαραίτητο κίνητρο για την επιστροφή των κατοίκων και των νέων αγοριών στον αθλητισμό.

Η φωτογραφία που βλέπετε αποτελεί και την πρώτη στιγμή μετά την επανίδρυση της ομάδας μας με, κάποιους, από τους τότε ποδοσφαιριστές να πραγματοποιούν την πρώτη τους συνάντηση στο πάρκο της Πλατείας Αρεως, στην Τρίπολη.

Διακρινονται 

Φιλιππόπουλος, Κουλαρμάνης, Τσιρίτης, Καραγκελής, Φραγκολιάς, Μαρτιώνος, Δάμης.

-Ευχαριστούμε τον Γιάννη Σαλαπάτα για την παραχώρηση του υλικού.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close