ΑΕΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ 1-0: Η ανάλυση του αγώνα...

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ προσπάθησε στο ΟΑΚΑ, αλλά δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΚ για την 21η αγωνιστική της Super League.

ΑΕΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ 1-0: Η ανάλυση του αγώνα...

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ ήταν πιο πιεστική και δημιούργησε τις ευκαιρίες, ωστόσο ο Αθανασιάδης πραγματοποίησε εξαιρετικές αποκρούσεις.

Στο δεύτερο μέρος, ο ΑΣΤΕΡΑΣ ισορρόπησε, πήρε μέτρα προς την περιοχή του Τσιντώτα, έφτασε κοντά στο 0-1 με τον Selin, αλλά η ομάδα που κατάφερε να προηγηθεί ήταν η ΑΕΚ με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Χριστοδουλόπουλος.

Αντίδραση υπήρξε από τον ΑΣΤΕΡΑ και σε δύο περιπτώσεις ο Μανιάς με σουτ έφτασε κοντά στο γκολ με σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ είχε σωστές αντιδράσεις. 

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα η ΑΕΚ βρήκε χώρους καθώς ο ΑΣΤΕΡΑΣ πίεζε για να ισοφαρίσει, αλλά το 1-0 παρέμεινε μέχρι το φινάλε. 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

30. Αθανασιάδης, 25. Μπέρτος, 4. Πασαλίδης (27. Κώτσιρας 87'), 5. Τριανταφυλλόπουλος, 77. Κυριακόπουλος, 8. Munafo, 17. Iglesias, 7. Tonso, 19. Τσιλιανίδης (28. Δουβίκας 77'), 23. Καλτσάς (33. Selin 55'), 11. Μανιάς.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close