ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0: Η ανάλυση του αγώνα...

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του αγώνα στη Νέα Σμύρνη, έπαιξε εξαιρετικά, αλλά για ακόμη μία φορά δεν μπόρεσε να μετατρέψει σε γκολ κάποια από τις δεκάδες ευκαιρίες που δημιούργησε...

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0: Η ανάλυση του αγώνα...

Στο πρώτο ημίχρονο η εικόνα ήταν σχετικά μοιρασμένη, με τον ΑΣΤΕΡΑ να ελέγχει το ματς αλλά να μην δημιουργεί την κλασική ευκαιρία. 

Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο η παρουσία της ομάδας μας ήταν επιβλητική σε όλες τις γραμμές. Κάτω η μπάλα, γρήγορο παιχνίδι και δημιουργία πολλών φάσεων με κλασικές ευκαιρίες να χάνονται. 

Ο Tonso είχε δοκάρι και σουτ άστοχο, ο Μανιάς δύο πολύ καλά σουτ, ο Δουβίκας κοντινή προβολή, ο Κυριακόπουλος σουτ δίπλα από το δοκάρι, ο Iglesias κεφαλιά, ενώ η πιο μεγάλη ευκαιρία ήταν στο 92' με τον Δουβίκα να επιλέγει να σουτάρει από πλάγια θέση αντί να δώσει στον Iglesias, ο οποίος ήταν μόνος με το τέρμα...

Τόσες και τέτοιες χαμένες ευκαιρίες σε εκτός έδρας ματς δύσκολα μπορεί να δημιουργήσει οποιαδήποτε ομάδα, παρόλα αυτά το 0-0 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν αντικατοπτρίζει τη διαφορά των δύο ομάδων.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

30. Αθανασιάδης, 18. Γιαννούλης, 4. Πασαλίδης, 5. Τριανταφυλλόπουλος, 25. Μπέρτος, 2. Dudu (17. Iglesias 87'), 8. Munafo, 77. Κυριακόπουλος, 7. Tonso, 19. Τσιλιανίδης (10. Madinda 76'), 11. Μανιάς (28. Δουβίκας 67').

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close