ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ 1-0: Λύγισε με ανύπαρκτο πέναλτι!

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ηττήθηκε με 1-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στην πρεμιέρα της φετινής Super League Σουρωτή. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με εκτέλεση πέναλτι, το οποίο λανθασμένα καταλογίστηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης Κουτσιαύτη. 

ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ 1-0: Λύγισε με ανύπαρκτο πέναλτι!

 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παπαδόπουλος αντέδρασε εξαιρετικά στις δύο καλές στιγμές του ΠΑΟΚ. Στο 8' έκανε εντυπωσιακή επέμβαση στο μονοκόμματο σουτ του Jabá, ενώ στο 28' έδιωξε σε κόρνερ με απίθανη απόκρουση και την κεφαλιά του Shakhov από κοντινή απόσταση. 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ απείλησε στο 17' όταν μετά από γύρισμα του Τσιλιανίδη από αριστερά, ο Khacheridi έστειλε την μπάλα προς την εστία της ομάδας του, αλλά ο Πασχαλάκης μπλόκαρε στη δεξιά του γωνία. Η καλή ευκαιρία για του Αρκάδες ήρθε στο 40', όταν το σουτ του Τσιλιανίδη μέσα από την περιοχή σταμάτησε με διπλή προσπάθεια ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ βρήκε το γκολ με εκτέλεση πέναλτι του Prijović στο 58'. Ωστόσο, στη διεκδίκηση της μπάλας μεταξύ του επιθετικού του ΠΑΟΚ και του Παπαδόπουλου δεν υπήρχε καμία παράβαση και λανθασμένα ο διαιτητής Κουτσιαύτης καταλόγισε το πέναλτι. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ αντέδρασε και είχε πολλές καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει το σκορ. 

Στο 69' ο Πασχαλάκης έδιωξε σε κόρνερ το διαγώνιο σουτ του Κυριακόπουλου. Στο 70' και στο 80' οι κεφαλιές του Τριανταφυλλόπουλου από εκτέλεση κόρνερ έφυγαν άουτ. Ενώ στο 85' ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ απομάκρυνε σε κόρνερ και το σουτ του Μανιά μέσα από την περιοχή. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

1. Παπαδόπουλος, 27. Κώτσιρας (46' 77. Κυριακόπουλος), 33. Martinez, 4. Πασαλίδης, 5. Τριανταφυλλόπουλος, 17. Iglesias, 8. Munafo, 6. Valinete (78' 28. Δουβίκας), 23. Καλτσάς, 19. Τσιλιανίδης (88' 22. Rolle), 11. Μανιάς

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Η αποστολη για τον αγωνα με τον Παναιτωλικο

close