Martin Tonso: Η φανέλα με το Νο10 (video)

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ καλωσορίζει και πάλι τον ποδοσφαιριστή Martin Tonso στην ομάδα. 

Martin Tonso: Η φανέλα με το Νο10 (video)

Ο Martin Tonso γεννήθηκε στις 19 Οκτωβρίου 1989 στην Αργεντινή και το συμβόλαιο που υπέγραψε με τον ΑΣΤΕΡΑ έχει διάρκεια έως τον Ιούνιο 2019. 

O Martin Tonso, που αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, την περσινή σεζόν είχε 27 επίσημες συμμετοχές και 4 γκολ με τη φανέλα του ΑΣΤΕΡΑ και επέλεξε τη φανέλα με το Νο10. 

 

Η ΔΗΛΩΣΗ

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι πίσω στην ομάδα γιατί συναντήθηκα με καλούς ανθρώπους, με τους οποίους έχουμε περάσει καλά μαζί. Ελπίζω η φετινή χρονιά να μοιάζει με την περσινή ή και να είναι ακόμη καλύτερη. 

Οι στόχοι της ομάδας μας είναι να είμαστε πρωταγωνιστές, να βελτιώσουμε αυτό που έγινε την περασμένη σεζόν, να βγούμε ξανά στην Ευρώπη και να μπορέσουμε να προοδεύσουμε ακόμη περισσότερο ως ομάδα. Oι προσωπικοί μου στόχοι είναι οι ίδιοι όπως πάντα. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα, εάν μπορέσω να βελτιώσω αυτό που συνέβη πέρυσι, δηλαδή να φτάσω όσο περισσότερο γίνεται στην αντίπαλη περιοχή και να πετύχω περισσότερα γκολ. 

Είμαι πολύ ευγνώμων στους οπαδούς μας για την υποστήριξη την περσινή σεζόν και ξέρω ότι και αυτή τη χρονιά θα είναι δίπλα μας. Αυτό που θα ήθελα να τους ζητήσω είναι την υποστήριξή τους σε κάθε παιχνίδι, να μας ακολουθούν, να έρχονται και να ζητωκραυγάζουν και πιστεύω πως όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε". 

 

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

2011–2015 Newell's Old Boys 117 (7)

2015–2016 Colo-Colo 11 (4)

2016–2017 Ατρόμητος 27 (6)

 2017–2018 ΑΣΤΕΡΑΣ 24 (4)

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

VIDEO

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close