Ατρόμητος - ΑΣΤΕΡΑΣ 3-2: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ βρήκε δύο φορές την ισοφάριση απέναντι στον Ατρόμητο, αλλά το γκολ του Κουλούρη στο 88' έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Περιστερίου, στον αγώνα για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή. Valiente και Μανιάς σκόραραν για τους Αρκάδες, που έχασαν πολλές ευκαιρίες στον αγώνα. 

Ατρόμητος - ΑΣΤΕΡΑΣ 3-2: Η ανάλυση του αγώνα

Το παιχνίδι ξεκίνησε με δικαιολογημένες διαμαρτυρίες για τον ΑΣΤΕΡΑ, αφού μόλις στο 7ο λεπτό ο Μανιάς υποδείχθηκε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ κι ενώ έβγαινε απέναντι από τον αντίπαλο τερμαοτφύλακα. 

 

Από εκεί και πέρα και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν. Στο 20' ο Αθανασιάδης έκανε απίθανη επέμβαση στο σουτ του Βασιλακάκη, ενώ οι Αρκάδες πλησίασαν σε δύο περιπτώσεις το γκολ. Στο 27' όταν στην σέντρα του Τσιλιανίδη ο Tonso έκανε το σουτ στην κίνηση, αλλά ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου απομάκρυνε. Στο 34' η κεφαλιά του Τριανταφυλλόπουλου, μετά από εκτέλεση φάουλ, έφυγε άουτ. 

 

Στο 42' οι γηπεδούχοι σκόραραν, με πέναλτι, το πέμπτο εναντίον του ΑΣΤΕΡΑ σε εφτά αγωνιστικές. Ο Κουλούρης το κέρδισε από τον Αθανασιάδη και ευστόχησε για το 1-0. Το πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε με τρομερή ευκαιρία για τους Αρκάδες, όταν ο Tonso δεν κατάφερε να νικήσει τον Megyeri σε τετ α τετ. 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε καταπληκτικό παιχνίδι. Στο 57' ο Valiente, με φανταστικό σουτ στο αριστερό γάμα της εστίας του Ατρόμητου, ισοφάρισε σε 1-1. Από εκεί και πέρα, οι φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη. Στο 61' ο Ατρόμητος πήρε για δεύτερη φορά το προβάδισμα, με αυτογκόλ του Munafo, μετά από εκτέλεση φάουλ. 

 

Στο 63' ο Μανιάς έχασε απίστευτη ευκαιρία για να ισοφαρίσει, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να αποκρούει το κοντινό πλασέ του, αλλά ένα λεπτό αργότερα πέτυχε ο ίδιος το 2-2. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καλτσά και την πρώτη κεφαλιά του Tonso, ο Μανιάς με νέα κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 

 

Στο 79' ο Μανιάς κόπηκε και πάλι με λανθασμένη απόφαση για οφσάιντ, ενώ ένα λεπτό αργότερα είδε και πάλι τον τερματοφύλακα του Ατρόμητου να σταματάει το κοντινό σουτ του. Οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με γκολ του Κουλούρη στο 88', μετά από φάση διαρκείας. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

 30. Αθανασιάδης, 37. Βλάχος, 33. Martinez, 4. Πασαλίδης, 5. Τριανταφυλλόπουλος, 6. Valiente (68' 17. Iglesias), 8. Munafo, 23. Καλτσάς, 19. Τσιλιανίδης (46' 7. Fernandez), 10. Tonso, 11. Μανιάς (87' 14. Bellocq)

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close