Παναιτωλικός - ΑΣΤΕΡΑΣ 1-1: Ξέσπασμα στις καθυστερήσεις!

Με γκολ του Νίκου Καλτσά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο ΑΣΤΕΡΑΣ πήρε πολύτιμο βαθμό στην έδρα του Παναιτωλικού με το τελικό 1-1, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Σουρωτή.

Παναιτωλικός - ΑΣΤΕΡΑΣ 1-1: Ξέσπασμα στις καθυστερήσεις!

Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήθηκαν πολύ λίγες φάσεις. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ απείλησε στο 8' με ψηλοκρεμαστό σουτ του Μανιά, που έφυγε άουτ. Και στο 30' με τον Valiente, το σουτ του οποίου από το ύψος της περιοχής μπλόκαρε ο Κυριακίδης. 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε το άστοχο σουτ του Τσιλιανίδη στο 48', ενώ στο 55' ο Κυριακίδης απέκρουσε το διαγώνιο σουτ του Tonso μέσα από την περιοχή. Ο Παναιτωλικός είχε δοκάρι με τον Μανά στο 63' και στο 66' άνοιξε το σκορ. Ο Μοράρ εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του Αθανασιάδη. 

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ αντέδρασε. Αρχικά στο 71' το γυριστό του Tonso έφυγε άουτ, αλλά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ήρθε το γκολ της ισοφάρισης. Ο Δουβίκας έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Καλτσάς από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 1-1. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

30. Αθανασιάδης, 37. Βλάχος (45'+1' 27. Κώτσιρας), 77. Κυριακόπουλος, 5. Τριανταφυλλόπουλος, 6. Valiente, 17. Iglesias, 8. Munafo, 23. Καλτσάς, 19. Τσιλιανίδης (61' 7. Fernandez), 10. Tonso (72' 28. Δουβίκας), 11. Μανιάς

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close