ΑΣΤΕΡΑΣ - Α.Ε.Λ. 5-3: Επική πρόκριση στους "8" του Κυπέλλου

Σε ένα απίστευτο παιχνίδι, ο ΑΣΤΕΡΑΣ νίκησε με 5-3 την Α.Ε.Λ. και ανατρέποντας το σκορ του πρώτου αγώνα, πήρε την πρόκριση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΑΣΤΕΡΑΣ - Α.Ε.Λ. 5-3: Επική πρόκριση στους "8" του Κυπέλλου

Το παιχνίδι στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" είχε εκπληκτική εναλλαγή σκορ και συναισθημάτων, με τους Αρκάδες να πετυχαίνουν δύο γκολ στο τελευταίο 15λεπτο και τελικά να παίρνουν εκείνοι το εισιτήριο της πρόκρισης. 

 

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ιδανικό για τον ΑΣΤΕΡΑ, ο οποίος προηγήθηκε μόλις στο 7', με αυτογκόλ του Ζίζιτς από σέντρα του Καλτσά και πέτυχε το 2-0 με κεφαλιά του Martinez στο 40'. Επίσης είχε ευκαιρίες για να μεγαλώσει το δείκτη του σκορ, με πιο μεγάλες την κεφαλιά του Μανιά στο 18' και το πλασέ του Fernandez στο 22', που απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε φανταστικό ματς. Η Λάρισα μείωσε στο 52' με γκολ του Ακόστα, αλλά στο 58' ο Valiente με πλασέ από κοντά από εκτέλεση κόρνερ έκανε το 3-1 για τον ΑΣΤΕΡΑ, που εξακολουθούσε να έχει σκορ πρόκρισης. Με τον Σικάφκα στο 60', όμως, η Α.Ε.Λ. έκανε το 3-2 και ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα. 

 

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι με φάουλ του Ζίζιτς στο75', που κόντραρε και άλλαξε την πορεία της μπάλας, ισοφάρισαν σε 3-3, παίρνοντας πια εκείνοι σκορ πρόκρισης. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ που χρειαζόταν δύο γκολ, δεν τα παράτησε. 

 

Με τεράστια ψυχικά αποθέματα και δύο υπέροχα γκολ από τον Καλτσά στο 78' και τον Fernandez στο 85' έκανε το 5-3 και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

30. Αθανασιάδης, 27. Κώτσιρας, 33. Martinez, 4. Πασαλίδης, 5 Τριανταφυλλόπουλος (78' 28. Δουβίκας), 8. Munafo, 6. Valiente, 7. Fernandez (87' 14. Bellocq), 19. Τσιλιανίδης (56' 37. Βλάχος), 23. Καλτσάς, 11. Μανιάς 

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close