Πανιώνιος - ΑΣΤΕΡΑΣ 1-0: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Πανιώνιο σε αγώνα που διεξήχθη στη Νέα Σμύρνη στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή. 

Πανιώνιος - ΑΣΤΕΡΑΣ 1-0: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ διαμαρτύρεται για τη φάση του 3', όταν υπήρξε μαρκάρισμα του Κότνικ στον Κώτσιρα μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να μην καταλογίζει παράβαση. 

 

Οι Αρκάδες είχαν τις δικές τους στιγμές στο παιχνίδι, στο 19' το σουτ του Καλτσά στην κίνηση έφυγε άουτ. Στο 36' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με σουτ του Ντουρμισάι. 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο η κεφαλιά του Καλτσά στο στο 49' έφυγε άουτ, ενώ μεγάλη ευκαιρία είχε ο ΑΣΤΕΡΑΣ στο 55', όταν ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου απέκρουσε την κεφαλιά του Τριανταφυλλόπουλου. 

 

Οι Αρκάδες πάλεψαν για την ισοφάριση μέχρι το τέλος, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν το γκολ που θα έδινε τον βαθμό της ισοπαλίας. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

1. Παπαδόπουλος, 27. Κώτσιρας, 77. Κυριακόπουλος, 4. Πασαλίδης (60' 7. Fernandez), 5. Τριανταφυλλόπουλος, 14. Bellocq (66' 22. Rolle), 8. Munafo, 23. Καλτσάς, 19. Τσιλιανίδης (75' 28. Δουβίκας), 37. Βλάχος, 11. Μανιάς

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close