ΑΣΤΕΡΑΣ - Ατρόμητος 1-1: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ κρατούσε τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο μέχρι το 82ο λεπτό, αλλά σε εκείνο το σημείο δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης για το τελικό 1-1 στον αγώνα που έγινε στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή.

ΑΣΤΕΡΑΣ - Ατρόμητος 1-1: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ήταν πολύ καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, όταν και δημιούργησε ευκαιρίες για να σκοράρει περισσότερα από ένα γκολ. Αυτό μπήκε στο 24' από τον Καλτσά, με σουτ μέσα από την περιοχή. 

 

Ο ίδιος παίκτης είχε δύο πολύ καλές προσπάθειες νωρίτερα, στο 12' και στο 24' σε σουτ που ήταν άστοχα. Στο 38' ο Martinez δεν έκανε το σουτ από πλεονεκτική θέση, ενώ στο ίδιο λεπτό, από εκτέλεση κόρνερ, ο Πασαλίδης έκανε την κεφαλιά που έφυγε λίγο άουτ. 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος ισορρόπησε το παιχνίδι και χωρίς να έχει την πολύ μεγάλη ευκαιρία, τελικά βρήκε την ισοφάριση στο 82' με κεφαλιά του Ουάρντα, για το τελικό 1-1. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

1. Παπαδόπουλος, 27. Κώτσιρας, 33. Martinez, 5. Τριανταφυλλόπουλος, 4. Πασαλίδης, 22. Rolle (69' 19. Τσιλιανίδης), 14. Bellocq, 7. Fernandez, 77. Κυριακόπουλος, 23. Καλτσάς (90'+1' 28. Δουβίκας), 13. Αραβίδης (75' 11. Μανιάς)

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close