Ξάνθη - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0: Η ανάλυση του αγώνα

Ισόπαλος χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε ο αγώνας του ΑΣΤΕΡΑ με την Ξάνθη εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής Super League Σουρωτή. 

Ξάνθη - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0: Η ανάλυση του αγώνα

Οι Αρκάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής του Bellocq στο 81', αλλά άντεξαν κι έφυγαν από την έδρα του αντιπάλου με τον βαθμό της ισοπαλίας. 

 

Μάλιστα, στο 90' είχαν τεράστια ευκαιρία για να φύγουν με τη νίκη, αλλά ο Ζίβκοβιτς απέκρουσε το πλασέ του Μανιά. 

 

Το παιχνίδι είχε λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τον Αραβίδη στο 12' να βλέπει τον αντίπαλο τερματοφύλακα να τον προλαβαίνει, ενώ και οι απειλές των γηπεδούχων δεν ήταν πολλές. 

 

Να σημειωθεί ότι μετά το τέλος του αγώνα ο διαιτητής απέβαλε τον τερματοφύλακα του ΑΣΤΕΡΑ, Παπαδόπουλο και τον Τζουρίσκοβιτς της Ξάνθης. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

1. Παπαδόπουλος, 37. Βλάχος, 4. Πασαλίδης, 6. Valiente, 77. Κυριακόπουλος, 14. Bellocq, 17. Iglesias, 23. Καλτσάς (86' 45. Χριστόπουλος), 13. Αραβίδης (57' 22. Rolle), 7. Fernandez (80' 3. Τασουλής), 11. Μανιάς

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close