ΑΣΤΕΡΑΣ - Λαμία 0-0: Η ανάλυση του αγώνα

Ισόπαλος χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε ο αγώνας του ΑΣΤΕΡΑ με την Λαμία στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή. 

ΑΣΤΕΡΑΣ - Λαμία 0-0: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ δημιούργησε ευκαιρίες απέναντι στην πολύ κλειστή άμυνα της Λαμίας και στα δύο ημίχρονα, αλλά δεν κατάφερε να βρει το γκολ που θα τού έδινε τη νίκη. 

 

Να σημειωθεί ότι και οι τρεις αλλαγές του Γιώργου Παράσχου στη διάρκεια του αγώνα ήταν αναγκαστικές λόγω τραυματισμού των ποδοσφαιριστών που αντικαταστάθηκαν. 

 

Οι καλύτερες στιγμές για τον ΑΣΤΕΡΑ στο πρώτο ημίχρονο ήταν το σουτ του Fernandez στο 16' και εκείνο του Κώτσιρα στο 26'. Αλλά και στις δύο περιπτώσεις ο τερματοφύλακας της Λαμίας απέκρουσε. 

 

Στο δεύτερο 45λεπτο στο 51' ο Fernandez δεν κατάφερε να κάνει το κοντρόλ για να πλασάρει. Στο 71' η κεφαλιά του Iglesias έφυγε άουτ, ενώ δύο καλές στιγμές είχε ο ΑΣΤΕΡΑΣ στις καθυστερήσεις. Στην πρώτη το πλασέ του Valiente μέσα από την περιοχή έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ λίγο αργότερα ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων μπλόκαρε την κεφαλιά του Αραβίδη. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

30. Αθανασιάδης, 27. Κώτσιρας, 77. Κυριακόπουλος (28' 33. Martinez), 4. Πασαλίδης, 5. Τριανταφυλλόπουλος, 17. Iglesias, 6. Valiente, 8. Munafo, 23. Καλτσάς, 7. Fernandez (54' 19. Τσιλιανίδης), 11. Μανιάς (46' 13. Αραβίδης)

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Διαπιστευσεις ΜΜΕ για τον αγωνα ΑΣΤΕΡΑΣ - ΟΦΗ

Γεμισε με παιδικα χαμογελα το "Θεοδωρος Κολοκοτρωνης"

close