Με την αυθεντική εμφάνιση ο Αστέρας Τρίπολης Νέας Υόρκης

Η αυθεντική εικόνα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ μεταφέρθηκε στις ΗΠΑ, μέσω του Αστέρα Τρίπολης Νέας Υόρκης, ο οποίος συμμετέχει στο πρωτάθλημα Long Island Soccer League.

Με την αυθεντική εμφάνιση ο Αστέρας Τρίπολης Νέας Υόρκης

Στο πρόσφατο ταξίδι του στην Τρίπολη, ο εκπρόσωπος του συλλόγου που εδρεύει στη Νέα Υόρκη είχε προμηθευτεί αθλητικό υλικό από την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ. 

 

Στον τελευταίο του αγώνα για το πρωτάθλημα ο Αστέρας Τρίπολης Νέας Υόρκης φόρεσε την πορτοκαλί εμφάνιση της ομάδας, όπως διακρίνεται και στις φωτογραφίες που έστειλαν οι άνθρωποι του συλλόγου, μαζί με τις ευχαριστίες τους. 

 

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης Νέας Υόρκης, κ. Απόστολος Λαγός μαζί με ολόκληρο το επιτελείο της ομάδας εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες στη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, στον πρόεδρο κ. Γιώργο Μποροβήλο και στους αντιπροέδρους κ. Δημήτρη Μποροβήλο και κ. Δημήτρη Κενέ: "Για την θερμή φιλοξενία που επιφύλαξαν στο μέλος της ομάδας μας κ. Κώστα Βλάχο στις εγκαταστάσεις της ομάδας στην Τρίπολη και για το υλικό πού έστειλαν στην ομάδα μας. Η συνεχής υποστήριξη, η αμέριστη συμπαράσταση μαζί με την ευγενική χειρονομία προς την ομάδα της ομογένειας αποδεικνύουν το τεράστιο μέγεθος των διοικούντων της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης".

 

Επίσης, ο προπονητής της ομάδας, Τάσος Σαπουντζής δήλωσε: "Προσωπικά ευχαριστώ την ΠΑΕ Αστέρα Τρίπολης για την αμέριστη συμπαράστασή της για το έργο που προσπαθούμε να προβάλλουμε στην ομογένεια".

 

ΟΙ ΔΥΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης Νέας Υόρκης, από αριστερά διακρίνονται ο πρόεδρος του συλλόγου «Αθηνά» και co-chairman της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας κ. Ξερακιάς, δίπλα του ο πρόεδρος της ΕΠΟ Αμερικής κ. Κώστας Μάνεσης, ενώ δεύτερος από δεξιά ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης - Νέας Υόρκης κ. Απόστολος Λαγός. 

 

Η 11άδα του Αστέρα Τρίπολης Νέας Υόρκηςμε τις νέες στολές (όρθιοι από αριστερά): Laniado, Ορφανός, Davi, Calle Herrera, Luniewski, Villacis J. (καθήμενοι): Καραμήντζος, Distasi M., Weistein, Παναγιωτόπουλος, Λαδάς.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close