Ο ΑΣΤΕΡΑΣ στην παρέλαση του Ελληνισμού στην Νέα Υόρκη (photos)

Ιδιαίτερη και σημαντική στιγμή για την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ η εκπροσώπησή της στην ετήσια Παρέλαση εορτασμού της Εθνικής Παλιγγενεσίας, που πραγματοποιούν κάθε χρόνο τα Ελληνικά Σωματεία της Αμερικής και έλαβε χώρα στις 14 Απριλίου στην Νέα Υόρκη!

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ στην παρέλαση του Ελληνισμού στην Νέα Υόρκη (photos)

Ο Partner της IBF-Intelligent Business Forces κ. Μάριος Χρήστος Σφαντός είχε την τιμή και την χαρά να εκπροσωπήσει το Club!

 

Η IBF ευχαριστεί θερμά τους διοργανωτές της λαμπρής Παρέλασης, τις Ελληνίδες, τους Έλληνες και τα Ελληνοπούλα που αγκάλιασαν την εκπροσώπηση του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. 

 

Ιδιαίτερα ευχαριστεί την PAN-ARCADIAN FEDERATION OF AMERICA, τον Πρόεδρό της, κ. Ανδρέα Παπαντωνίου, τον πρώην Πρόεδρο, κ. Δημήτριο Φίλιο, τα στελέχη της, κ. Γιώργο Σουρούνη και κ. Γιώργο Ξερακιά και τον κ. Χρήστο Βουρνά, πρώην Πρόεδρο της PFA και νυν Προέδρο της PFA/Chapter/GEROS TOU MOREA, για την πολύτιμη συνδρομή και την θερμή τους φιλοξενία στην Παρέλαση, αλλά και στο πολύ ζεστό γεύμα που ακολούθησε τον λαμπρό εορτασμό!

 

Πολλά ευχαριστώ στην ποδοσφαιρική ομάδα του Asteras Tripolis New York και στον επικεφαλής της, κ. Απόστολο Λαγό για την πολύτιμη βοήθεια που παρείχαν και την θερμή τους συμπαράσταση!

 

Η IBF ευχαριστεί θερμά τον Partner της κ. Μάριο Χρήστο Σφαντό για την πολύ σημαντική συνδρομή του!

 

Ένα τεράστιο ευχαριστώ εισέπραξε και η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, που είναι κομμάτι της ιστορίας του τόπου της Αρκαδίας και του ομογενειακού Ελληνισμού των Απανταχού Αρκάδων, που συνδράμει διαρκώς στην ενίσχυση των δεσμών του Ελληνισμού με την Μητέρα Πατρίδα και που έδωσε την τιμή της εκπροσώπησής της στην IBF.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close