ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΟΚ 1-2: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ με 1-2, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2019-2020. 

ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΟΚ 1-2: Η ανάλυση του αγώνα

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 2-0, ο ΑΣΤΕΡΑΣ μείωσε με γκολ του Suarez, αλλά παρά την πίεσή του και τις καλές στιγμές που δημιούργησε δεν κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης. 

 

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 25', όταν ο Marc Fernandez από πλάγια δεξιά έκανε το σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ απομάκρυνε σε κόρνερ. Στο 33' ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με γκολ του Swiderski. Οι παίκτες του ΑΣΤΕΡΑ διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε μαρκάρισμα στην ίδια φάση μέσα στην περιοχή τόσο του Suarez όσο και του Barrales. Οι φιλοξενούμενοι στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου έκαναν το 2-0 με αυτογκόλ του Martinez. 

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ δεν παράτησε τον αγώνα και στο 58' με κεφαλιά του Suarez μείωσε σε 2-1. Μάλιστα, στο 64' είχε πολύ σημαντική ευκαιρία για να ισοφαρίσει, αλλά ο Zivkovic σταμάτησε το σουτ του Martinez. Παρά την προσπάθεια των κιτρινομπλέ μέχρι το τέλος, δεν κατάφεραν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Παπαδόπουλος, Βλάχος, Martinez, Valiente, Matricardi (88' Borja Fernandez), Suarez, Capilla, Munafo (75' Jauregi), Riera (82' Santonja), Marc Fernandez, Barrales

 

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις στο novasports.gr πατώντας ΕΔΩ

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικα ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

close