Πανιώνιος - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-1: Η ανάλυση του αγώνα

Σημαντική νίκη με 1-0 πήρε ο ΑΣΤΕΡΑΣ εκτός έδρας επί του Πανιώνιου, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2019-2020. O Marc Fernandez με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 44' σημείωσε το νικητήριο γκολ. 

Πανιώνιος - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-1: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ήταν η ομάδα που δημιούργησε τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, στο ξεκίνημα με τον Jauregi και στο 38' σε κεφαλιά του Suarez από εκτέλεση φάουλ. Στο ίδιο λεπτό ο Παπαδόπουλος κράτησε το μηδέν, στη μοναδική καλή στιγμή των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο. 

 

Στο 44' ο Marc Fernandez με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία και άνοιξε το σκορ για τον ΑΣΤΕΡΑ. Ο Παπαδόπουλος, με τρεις σημαντικές επεμβάσεις κράτησε τη νίκη, ενώ οι κιτρινομπλέ είχαν καλές στιγμές για να ανεβάσουν το δείκτη του σκορ. 

 

Στο 66' σε αντεπίθεση, όταν το σουτ του Sito κόντραρε, στο 69' και στο 73', όταν η κεφαλιά του Borja Fernandez και το σουτ του Marc Fernandez, αντίστοιχα, έφυγαν ψηλά άουτ. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Παπαδόπουλος, Βλάχος, Martinez, Suarez, Matricardi, Valiente, Capilla, Marc Fernandez, Santonja - Sito (84' Κώτσιρας), Riera (52' Borja Fernandez), Jauregi (88' Barrales)

 

Δείτε το γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα στο novasports.gr πατώντας ΕΔΩ.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close