Παναιτωλικός - ΑΣΤΕΡΑΣ 1-1: Η ανάλυση του αγώνα

Στο 1-1 έμεινε ο ΑΣΤΕΡΑΣ με τον Παναιτωλικό σε αγώνα που διεξήχθη στο Αγρίνιο για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2019-2020. 

Παναιτωλικός - ΑΣΤΕΡΑΣ 1-1: Η ανάλυση του αγώνα

Η αναμέτρηση είχε λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο σκορ και τον ΑΣΤΕΡΑ να καταφέρνει να φτάσει στην ισοφάριση. 

 

Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε με τον Μαρσιάλ στο 17' με κοντινό σουτ μετά από εκτέλεση κόρνερ. Οι κιτρινομπλέ έφτασαν στην ισοφάριση με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Barrales στο 44'. Το πέναλτι έγινε στον Capilla σε αντικανονικό μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή. 

 

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Παπαδόπουλος έκανε δύσκολη επέμβαση, κρατώντας το 1-1. Το δεύτερο ημίχρονο είχε ελάχιστες φάσεις, με το ισόπαλο αποτέλεσμα να μένει μέχρι το τέλος.

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Παπαδόπουλος, Βλάχος, Τασουλής, Suarez, Matrcardi, Valiente, Munafo, Capilla, Riera (72' Borja Fernandez), Marc Fernandez (90'+1 Santonja - Sito), Barrales (83' Jauregi)

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close