Άρης - ΑΣΤΕΡΑΣ 2-1: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από τον Άρη, με 2-1, για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2019-2020. Οι κιτρινομπλέ είχαν πολλές ευκαιρίες να φτάσουν στην ισοφάριση.

Άρης - ΑΣΤΕΡΑΣ 2-1: Η ανάλυση του αγώνα

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ άσχημα για τον ΑΣΤΕΡΑ, ο οποίος από το 5ο λεπτό βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ, μετά από κεφαλιά του Σάσα. Στο 34' με σκόρερ τον Ντιγκινί ο Άρης προηγήθηκε με 2-0. Ωστόσο, οι κιτρινομπλέ βρήκαν τον τρόπο να αντιδράσουν.

 

Στο 41ο λεπτό, μετά από σέντρα του Marc Fernandez από αριστερά, ο Luis Fernandez με κεφαλιά μείωσε σε 2-1. Από εκεί και πέρα ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε τον έλεγχο του αγώνα και τις ευκαιρίες για να σκοράρει. 

 

Στο 51' το σουτ του Κώτσιρα κόντραρε και στην εξέλιξη εκείνο του Munafo απομακρύνθηκε προτού η μπάλα περάσει τη γραμμή. Στο 58' ο Barrales δεν κατάφερε να πλασάρει από πλύ πλεονεκτική θέση. Στο 60' ο Τασουλής έκανε ένα από τα γνωστά του εκπληκτικά σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας απέκρουσε.

 

Ενώ στις καθυστερήσεις ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε διπλή ευκαιρία. Το σουτ φάουλ του Luis Fernandez απέκρουσε ο νεαρός τερματοφύλακας του Άρη Τσιλιγγίρης, καθώς ο Εμάν είχε αποβληθεί. Στην εξέλιξη ο Suarez από πολύ ευνοϊκή θέση δεν κατάφερε να πιάσει όπως ήθελε το σουτ. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής, Suarez, Matrcardi (28' Borja Fernandez), Valiente, Munafo (58' Sito), Capilla, Marc Fernandez (65' Riera), Luis Fernandez, Barrales

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close