ΑΣΤΕΡΑΣ - Α.Ε.Λ. 1-1: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ προηγήθηκε απέναντι στην Α.Ε.Λ., αλλά τελικά έμεινε στο τελικό 1-1, σε αγώνα για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2019-2020.

ΑΣΤΕΡΑΣ - Α.Ε.Λ. 1-1: Η ανάλυση του αγώνα

Ο αγώνας ξεκίνησε καλά για τον ΑΣΤΕΡΑ. Η πρώτη κεφαλιά του Barrales, στο 5', έφυγε άουτ. Η δεύτερη, όμως, βρήκε στόχο μετά από σέντρα του Capilla από αριστερά κι έτσι στο 19' οι κιτρινομπλέ πήραν προβάδισμα στο σκορ. 

 

Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε ακόμη μία ευκαιρία, σε κεφαλιά του Τασουλή που πέρασε άουτ, ενώ ο Παπαδόπουλος είχε μία επέμβαση στο ενεργητικό του. 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο μέσα σε δύο λεπτά άλλαξαν τα δεδομένα. Αρχικά στο 59' η προβολή του Barrales έφυγε λίγο άουτ και αφού δεν έγινε το 2-0, έγινε το 1-1, στο 60' σε προσπάθεια του Assumbre. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ πίεσε για το δεύτερο γκολ, του σουτ του Κώτσιρα στο 79' απομάκρυνε ο τερματοφύλακας της Λάρισας και έτσι έμεινε το 1-1 μέχρι το τέλος. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Suarez (35' Valiente), Πασαλίδης, Τασουλής, Munafo, Iglesias, Capilla, Marc Fernandez (60' Crespi), Luis Fernandez, Barrales

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close