ΑΣΤΕΡΑΣ - Ξάνθη 5-0: Γκολ και θέαμα

Εντυπωσιακός ήταν ο ΑΣΤΕΡΑΣ στο τελευταίο παιχνίδι του για το 2019. Παίζοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο επικράτησε με 5-0 της Ξάνθης για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2019-2020.

ΑΣΤΕΡΑΣ - Ξάνθη 5-0: Γκολ και θέαμα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ξεκίνησε πολύ δυνατά τον αγώνα και μόλις στο 21' είχε καταφέρει ήδη να πετύχει δύο γκολ. Στο 13' με σκόρερ τον Sito, με προβολή μετά από γύρισμα του Martinez και στο 21' με σκόρερ τον Capilla. 

 

Οι κιτρινομπλέ δεν απειλούνταν από την Ξάνθη και ολοκλήρωσαν το πρώτο ημίχρονο με το 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παπαδόπουλος κράτησε το μηδέν με δύο καταπληκτικές επεμβάσεις στο 67' και στο 82' 

 

Στο τελευταίο 10λεπτο ο ΑΣΤΕΡΑΣ ξέσπασε. Στο 82' ο Luis Fernandez σε μια καταπληκτική αντεπίθεση έκανε το 3-0, ενώ στις καθυστερήσεις οι κιτρινομπλέ σημείωσαν ακόμη δύο γκολ. Με τον Barrales με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και με κεφαλιά του Suarez μετά από εκτέλεση κόρνερ. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Martinez, Suarez, Matricardi, Valiente (77' Borja Fernandez), Munafo, Capilla, Sito (59' Τασουλής), Luis Fernandez (90'+ Δουβίκας), Barrales

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close