ASTERASFAMILY: Η Πρωτοχρονιάτικη πίτα (video & photos)

Η οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα στην Αίθουσα Τύπου του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" με πολλές ευχές για τον νέο χρόνο και προσδοκίες για νέες επιτυχίες για την ομάδα.

ASTERASFAMILY: Η Πρωτοχρονιάτικη πίτα (video & photos)

Παρουσία του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, κ. Γιάννη Καϋμενάκη, του προέδρου, κ. Γιώργου Μποροβήλου και των Αντιπροέδρων της ΠΑΕ, κ.κ. Δημήτρη Μποροβήλου και Δημήτρη Κενέ, η οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2020. 

 

Για τους ποδοσφαιριστές το φλουρί κέρδισαν οι Eneko Jauregi, Luis Valiente και Κωνσταντίνος Παναγιώτου, ενώ στην πίτα του προσωπικού τυχερή ήταν η Κατερίνα Γκικοπούλου. 

 

Ο κ. Γιάννης Καϋμενάκης ευχήθηκε για τη νέα χρονιά, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην ομάδα, την οποία χαρακτήρισε οικογένεια, ενώ εξέφρασε την στήριξη όλων των ανθρώπων του ΑΣΤΕΡΑ στον Eneko Capilla, ο οποίος έχει τραυματιστεί. 

 

Από την πλευρά του, ευχές για το 2020 μοίρασε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ, κ. Γιώργος Μποροβήλος. 

 

Δείτε video και φωτογραφίες από την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΑΣΤΕΡΑ. 

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

VIDEO

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close