Λαμία - ΑΣΤΕΡΑΣ 1-1: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ βρέθηκε πίσω στο σκορ, αγωνίστηκε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Suarez και βρήκε την ισοφάριση στην έδρα της Λαμίας για το τελικό 1-1 τη στιγμή που έπαιζε με εννέα ποδοσφαιριστές λόγω τραυματισμού του Luis Fernandez.

Λαμία - ΑΣΤΕΡΑΣ 1-1: Η ανάλυση του αγώνα

Ο Iglesias στις καθυστερήσεις κέρδισε το πέναλτι σε ανατροπή του μέσα στην περιοχή, το εκτέλεσε εύστοχα και ισοφάρισε στο τελικό 1-1. Οι γηποεδούχοι είχαν προηγηθεί στο 64' με γκολ του Bianconi. 

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και απείλησε στο 5' με εκτέλεση φάουλ του Luis Fernandez (άουτ) και σουτ του Jauregi που έδιωξε ο τερματοφύλακας της Λαμίας. Στο 7' η κεφαλιά του Suarez είχε κατεύθυνση προς την εστία, αλλά η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ, ενώ στο 22' το γυριστό του Τασουλή έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο στο 61' η κεφαλιά του Suarez πέρασε δίπλα από το δοκάρι της εστίας της Λαμίας. Στο 64' οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν και στο 72' τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Suarez. Ο Iglesias πέρασε ως αλλαγή και για πρώτη φορά απείλησε στο 79', αλλά το εκπληκτικό σουτ έφυγε λίγο έξω. 

 

Στις καθυστερήσεις, όμως, ο αρχηγός ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και ο ΑΣΤΕΡΑΣ έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Λαμίας. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Παπαδόπουλος, Βλάχος, Martinez, Suarez, Πασαλίδης, Valiente (66' Iglesias), Munafo, Riera (46' Regis), Τασουλής (74' Αντζουλάς), Luis Fernandez, Jauregi

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικα ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Διαπιστευσεις ΜΜΕ για τον αγωνα ΑΣΤΕΡΑΣ - Παναιτωλικος

close